UK SUBS + THE VIBRATORS (koncertas)

Kas
UK SUBS + THE VIBRATORS (koncertas)
When
Pirmadienis, 1 vasario, 2010
19:00 - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Kalvarijų g. 85
Vilnius, Lietuva
Other Info
Krizė ir ekonominis sunkmetis visais laikais buvo maištininkų era. Tradicijas reikia gerbti, todėl pirmasis 2010 metais agentūros „RELAX Live!” renginys savo turiniu atitiks laikmetį – scenoje pasirodys net 2 pank roko legendos is Londono.

Pank rokas - roko muzikos atmaina, susiformavusi JAV XX a. aštuntojo dešimtmečio pradžioje iš garage roko, pasižyminti paprastumu, energingumu, greitumu. Jungtinę Karalystę pank roko banga užplūdo 1976-aisiais. Tarp pirmųjų grupių Jungtinėje Karalystėje – „Sex Pistols“, „The Clash“, „The Damned“. Šalia jų visuose geriausių britų pank roko grupių sąrašuose galima sutikti kitas dvi grupes, kurios dažnai koncertuoja ir keliauja į turus kartu. Tai Londono pank roko pasididžiavimas – grupės „UK Subs“ ir „The Vibrators“.

„UK Subs“ – britų pank roko grupė, susikūrusi 1976 metais Londone, Anglijoje. Vokalistas ir įkūrėjas Charlie Harper groja grupėje iki šių dienų yra pagrindinė jos figūra.

Nedaug grupių pasaulyje gali prilygti „UK Subs“ kiekiu dainų, kurias atlieka kitos grupės. Jų kompozicijas atliko eilė muzikos elito atstovų – pradedant nuo Dag Nasty ir baigiant „Guns N’Roses“.

„UK Subs“ populiarumas dar neblėsta. Jų albumai dabar nors ir neužima aukštų reitingų pozicijų, tačiau yra nuosekliai perkami, kartu su kita vis perleidžiama pank roko klasika, kurių tarpe ir kiti koncerto dalyviai.

„The Vibrators“ – Londone 1975 metais susikūrusi britų pank roko grupė. Grupė išgarsėjo pirmosios šio stiliaus populiarumo bangos metu. Jie yra pank roko judėjimo veteranai, aktyviai besireiškiantys scenoje ir šiandien. Du grupės nariai-įkūrėjai groja joje iki šiol - tai vokalistas ir gitaristas Ian ‚Knox‘ Carnochran ir būgnininkas John ‚Eddie‘ Edwards.

Veteranai „The Vibrators“ savo diskografijoje jau sukaupė keliolika albumų. 2009 metais grupė atšventė savo 33 metų jubiliejų ir vis dar groja po 120 koncertų per metus – puikus ilgaamžiškumo pavyzdys.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.