Baltojo Tilto šešėlyje

Kas
Baltojo Tilto šešėlyje
When
Ketvirtadienis, 10 birželio, 2010
21:00 - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Upės g. 6
Vilnius, Lietuva
Other Info
Baltojo Tilto šešėlyje esančiame Muzikos ir alaus klube "Bermudai" vyks trijų muzikos grupių, atstovaujančių sunkiojo roko sceną pasirodymas, priversiantis drebėti sienas ir šėlti iki paryčių.

Pirmieji pasirodys scenos naujokai iš Dūkšto, laisvę šaukiantys "Memorial faces". Tai grupė susikūrusi 2007 metais, tačiau deja vaikinai vienu metu buvo sustabdę muzikinę veiklą ir pasukę skirtingais keliais, tačiau laimei, laikui begant suprato, kad muzika - tai Jų kelias. Taigi dabar, kuria dainas lietuvių kalba, susidedami į jas visas viltis ir lūkesčius ir , žinoma , šluosto nosis kitiem scenos naujokams įvairiuose jaunimo grupių konkursuose, susišluodami begales apdovanojimų ir nominacijų.

www.frype.lt/memorialfaces

Sekantys pasirodys kauniečių grupė "Piligrimas". Ši grupė dar prieš dvidešimt metų į savo koncertus sutraukdavo tūkstančius žiūrovų. Šlovingiems roko laikams praėjus grupė iširo, bet po ilgos petraukos veteranai vėl grįžta į sceną. Žinoma dabar vietoj tūkstantinių salių grupė koncertuoja įvairiuose baruose, ar klubuose, tačiau tai tik nauja pradžia, ir grupės nariai tikrai nežada sustoti.

http://www.myspace.com/piligrimasrock

Ir pabaigai, viena produktyviausių Lietuvos sunkiojo roko atstovų, taip pat kauniečių, grupė - "Thundertale" Gyvuojanti nuo 2004 metų pradžios, per tą laiką spėjusi išleisti net tris studijinius albumus ir DVD. Turinti koncertinės patirties ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Savo muzikoje "Thundertale" reprezentuoja senovės Lietuvos karių dvasią, herojiškumo, stiprybės ir garbės idėjas.

http://www.myspace.com/thundertale

« Back to the calendar

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.