SCORPIONS koncertas

Kas
SCORPIONS koncertas
When
Pirmadienis, 30 gegužės, 2011
20:00 - Amžius neribojamas
Where
SIEMENS arena (map)
Vilnius, Lietuva
Other Info
Gegužės 30 d. Vilniaus “Siemens” arenoje įvyks ypatingas renginys – vienintelis Lietuvoje grupės SCORPIONS atsisveikinimo koncertas. Apie savo karjeros pabaigą garsioji vokiečių roko grupė paskelbė praėjusių metų pradžioje, išleidusi albumą “Sting in the Tail” ir iškeliavusi į pasaulinį atsisveikinimo turnė. Savo koncerte Vilniuje legendiniai SCORPIONS publikai pristatys ne tik kūrinius iš savo paskutinio albumo, bet ir visus savo geriausius hitus, sukurtus per grupės istoriją, tokius kaip “Rock You Like a Hurricane”, “Still Loving You”, “Wind Of Change”, “Holiday”, “You and I” ir daugelį kitų. Tačiau nepaisant liūdnos progos, tarti savo “Sudie” publikai SCORPIONS žada įspūdingu grandioziniu reginiu, kupinu teigiamų emocijų ir uraganinės roko dvasios.

Susikūrę 1965 metais Hanoveryje, SCORPIONS skaičiuoja jau 45-uosius kūrybos metus. Išraiškingas ir charizmatiškas Klauso Meine vokalas, nepriekaištingos solinės partijos bei gerai atpažįstami Rudolfo Schenkerio gitaros rifai tapo SCORPIONS vizitine kortele ir užtikrino vokiečiams sėkmę pasauliniame muzikos olimpe. Grupės hitai ilgai karaliavo radijo stočių topų viršūnėse visame pasaulyje, daugelis SCORPIONS kūrinių yra pakeitę ne vieno žmogaus gyvenimą ir juos drąsiai jau galima vadintis istoriniais. Būtent tokia yra baladė “Wind Of Change”, sukurta po Berlyno sienos griūties ir tapusi pasauliniu šaltojo karo pabaigos, “perestroikos” ir Vokietijos vienijimosi himnu. Per visą sako karjerą išleidę 22 studijinius albumus, daugiau kaip 50 singlų, pardavę virš 100 milijonų albumų kopijų bei pelnę 3 “World Music Award” apdovanojimus, SCORPIONS laikomi viena geriausių roko grupių muzikos istorijoje.

Grupės įkūrėjas, gitaristas Rudolfas Schenkeris taip komentuoja kolektyvo muzikinės karjeros pabaigą: “Pagalvoję apie SCORPIONS , mūsų gerbėjai iškart prisimena dainą “Rock You Like a Hurricane”, tačiau jau po kelių metų veiksmas scenoje gali tapti ne uraganu, o tik lengvu vėjeliu. Mes norime išeiti išdidžiai – išleidę vieną geriausių mūsų albumų “Sting in the Tail” ir aukštai iškėlę galvas. Žadame, kad SCORPIONS atsisveikinimas taps tikra audra scenoje ir gerbėjų širdyse”.

Tik kovo 4 d. pirmieji bilietai PIGIAU visose www.tiketa.lt platinimo vietose.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.