Lietuviško roko legendos (koncertas) – 11-10-01

Kas
Lietuviško roko legendos (koncertas)
When
Šeštadienis, 1 spalio, 2011
20:00 - 25 Lt, vakaro metu bilietai brangs - Amžius neribojamas
Where
Klubas „Combo“ (map)
Raudondvario pl. 107

Kaunas, Lietuva
Other Info
Rudenį Kaunas gaus tokią dovaną, kurios pavydėtų bet kuris miestas. Spalio 1 d., šeštadienį, restorane-klube „Combo“ (Raudondvario pl. 107) rinksis visą gyvenimą pašventę rokui muzikantai ir be šios muzikos negalintys gyventi melomanai. Muzikinis projektas „Lietuviško roko legendos“kiekvienam žada geros nuotaikos ir pasiilgtų „gyvai“ atliekamų dainų dozę.

Vienos už kitas geresnės, vienos kitą papildančios ir specialias programa...s paruošusios scenoje pasirodys tikrosios senosios roko grupės: „Rebealheart“, neseniai „atgijęs“ „Saulės laikrodis“, „Laiptai“, visų pasiilgtas jau nebekoncertuojantis „Metalofonas“. Pažįstamais ir artimais akordais publikos ir dalyvių prisiminimus sužadins Arina ir „Veto bank“, „BananaRepublica“ – atliks žinomiausių atlikėjų ir grupių kūrinius. Roko šventėje savo gražius jubiliejus švęs ir tortu dalinsis „Poliarizuoti stiklai“ (jiems – jau 25-eri) ir trisdešimtmetį minintys bei gana retai publikai bepasirodantys „Piligrimai“. Kai švenčiami net du gimtadieniai, gera nuotaika – garantuojama.

„Daugybę metų „sukuosi“ muzikos pasaulyje ir jaučiu, kad šiandien Lietuvai ypač trūksta geros, tikros, turinčios prasmingus tekstus, „gyvos“ muzikos. „Lietuviško roko legendos“ tai ir pasiūlys, o publika, neabejoju, – įvertins“, – su užsidegimu pasakojo renginiosumanytojas Egidijus Zakarevičius.

„Lietuviško roko legendos“ su dideliu džiaugsmu sutiks ne tik gausų būrį muzikantų, bet ir pristatys „Minties“ leidyklos parengtą Mindaugo Paleckio knygos „Lietuvos roko istorija“ I-ąjį tomą. Būsite liudininkai išleidimo į plačiuosius skaitytojų akiračius pirmosios tokio pobūdžio ir svarbos knygos Lietuvos muzikos istorijoje.

Kai startas bus duotas, „Lietuviškos roko legendos“ taps gražia ir visų laukiama muzikinės padangės tradicija.

Durys atidaromos 19 val.
Renginio pradžia 20 val.

Bilietų kainos: išankstiniai - 25 Lt, vakaro metu bilietai brangs.
Bilietus galima įsigyti klube "Combo". Taip pat bilietus platina TIKETA

Daugiau informacijos ir staliukų rezervavimas: tel.: +370 614 40029

« Back to the calendar

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.