GWYDION: vėl studijoje

Portugalų epic/folk grupė GWYDION paskelbė, kad jie vėl studijoje ir įrašinėja naują albumą.

Pranešimas skamba štai taip:

„Visų pirma, esame abstulbinti pasisekimo, kurio sulaukė albumas „Horn Triskelion“, ir dėkojame visiem, kieno dėka albumas susilaukė tokios sėkmės.

Tuo tarpu, po ketverių metų darbo, nusprendėme išsiskirti su savo kompanija Trollzorn. Tačiau niekada nepamiršime, kad ištiesė mums pagalbos ranką tuomet, kai buvome niekam nežinoma grupė Europoje. Mums didelė garbė dirbti su tokiais nuostabiais žmonėmis, kurie buvo šalia ir gerais, ir blogais laikais, tačiau viskam savas laikas, o mes jaučiame, kad reikia keistis. Linkime  Trollzorn viso ko geriausio ir prašome – tęskite savo neįtikėtiną darbą kaip  folk/pagan įrašų kompanija!

Bet geriausia naujiena yra ta, kad GWYDION praeitą savaitę vėl atsidūrė Pentagon studijoje, kad įrašytų trečiąjį savo albumą. Tai grupė daro kartu su prodiuseriu Fernando Matias ir kol kas viskas einasi tiesiog puikiai! Manote, kad „Horn Triskelion“ buvo geras? Tuomet apsiginkluokite ir pasirenkite karui! Pasirenkite dar intensyvesniam ir epiškesniam folk metal albumui! “

Daugiau informacijos ir naujienų galite rasti grupės Facebook puslapyje.

Vaizdo klipas dainai „From Hel to Asgard“ iš albumo“Horn Triskelion“ (Trollzorn Records 2010)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.