REIGN OF THE ARCHITECT: naujas AMASEFFER gitaristo projektas

Yuval Kramer – Izraelio prog-metal grupės AMASEFFER gitaristas ir prodiuseris, praneša  apie naują projektą – REIGN OF THE ARCHITECT. Tai sci-fi saga, kurioje dalyvaus gerai žinomi kvietiniia muzikantai ir vokalistai bei nauji talentingi atlikėjai.

REIGN OF THE ARCHITECT – tarptautinis bendradarbiavimo projektas, kuri pradėjo Meksikos būgnininkas Mauricio Bustamante ir pats Yuval Kramer. Ties juo buvo dirbama pastaruosius ketverius metus. O 2010-aisiais Mauricio prisijungė prie Yuval Jeruzalėje (Izraelis), kad galiausiai būtų pradėti jų bendrų pastangų vaisiaus įrašai.

Istorija, kuri dar nėra atskleidžiama, bus pasakojama dviejuose albumuose. Pirmoji dali sturėtų pasirodyti 2012 pradžioje.

Be Mauricio (būgnai) ir Yuval (gitaros) albume dalyvauja vokalistai iš Izraelio: Yotam Avni (Prey for Nothing), Tom Gefen, Davidavi (Vidi) Dolev, Adva Kramer ir Grace Hannah Woolf.

Taip pat albume išgirsite gerai žinomus kviestinius svečius, tarp kurių vokalistas Jeff Scott Soto (YNGWIE MALMSTEEN), bosistas Mike LePond (SYMPHONY X), klavišininkas Joost Van Der Brooek (AYREON, STAR ONE), bosistas Kyle Honea ir kiti, kol kas neatskleidžiami vardai.

„Nors ir turėjome galimybę bendradarbiauti su kai kuriais labai gerai žinomais muzikantais,“ sako Mauricio ir Yuval „norėjome pristatyti naujus ir nežinomus atlikėjus, tiek instrumentalistus, tiek vokalistus. Atlikėjus, kurie tikrai jus pavergs!“.

Šiuo metu debiutinis grupės albumas (kol kas neatskleidžiamu pavadinimu) yra suvedamas, o grupė derasi su kelimis įrašų kompanijomis ir tikisi greitu laiku pranešti geras naujienas.

Pirmojo grupės singlo galite pasiklausyti jų tinklalapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.