STEALING AXION: sutartis su INSIDEOUT MUSIC

InsideOut Music pasiskelbė priglobusi  progressive groove metal atstovus STEALING AXION po savo sparneliu. Debiutinis grupės albumas „Moments“ turėtų asirodyti šiais metais.

STEALING AXION 2009-ųjų žiemą subūrė trys draugai – Dan Forbrich (vokalas, gitara), Josh DeShazo (vokalas, gitara) ir Phil Willmarth (vokalas, bosinė gitara). 2010 metų pradžioje grupė įrašė ir patys išleido tokio pat pavadinimo EP, tuo pačiu metu nepaliaudami dirbti ties nauja medžiaga.  

Vėliau grupę papildė prisijungę Charlie Shaughnessy (gitara) ir Blake Ferris (būgnai). STEALING AXION glaudžiai bendradarbiav su Acle Kahney (prodiuseris ir TESSERACT gitaristas, plušėjęs ties naujais grupės kūriniais). Galiausiai STEALING AXION turėjo pakankamai medžiagos savo debiutiniam CD, kuris ir turėtų pasirodyti šiemet.

Leidybinės sutarties pasirašymą STEALING AXION komentuoja taip: „Mes daugiau nei sužavėti galimybe prisijungti prie InsideOut šeimos! Klausomės šios kompanijos leidžiamų grupių jau ne vienerius metus ir esame sujaudinti galimybės dirbti su šia stulbinančia komanda!“

Daugiau informacijos apie grupę- www.facebook.com/stealingaxion.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.