IR: evoliucija

Sausio viduryje pranešę apie būsimus pasikeitimus savo veikloje bei audringai atgroję savo paskutinius koncertus, du roko grupės IR nariai pakelia paslapties šydą, dengusį naują veiklą. Muzikantai pristato savo pirmąjį singlą „Après Moi le Déluge“ nauju grupės pavadinimu „THE PERFECT PILL.

,,Mes niekada nestovėjome vietoje ir stengėmės evoliucionuoti muzikine prasme, išvengti stereotipų ir stilistinių rėmų savo kūryboje, leisti jai pačiai mus vesti tam tikra kryptimi,“ – tvirtino grupės lyderis Germanas Skoris. – „Dėl kūrybos naujovių, atlikimo subtilybių bei pasikeitimų grupės viduje, nusprendėme pakeisti ir pavadinimą“.

Pasaulyje netylant diskusijoms dėl duomenų platinimo internete kontroliuojančių teisės aktų atsiradimo, muzikantai nusprendė pasidalinti naujuoju singlu „Après Moi le Déluge“ nemokamai. „Mes nepalaikome nei vienos, nei kitos dažniausiai radikaliai nusiteikusios diskusijos pusės, tačiau norime, kad mūsų muzika pasiektų kuo daugiau klausytojų,“ – teigė būgnininkas Josh McClung. – „Tad visi norintys, pilną dainos versiją gali atsisiųst iš grupės internetinės svetainės www.theperfectpill.lt.“

The Perfect Pill – Apres Moi Le Deluge

THE PERFECT PILL kruopščiai ruošia naują programą, kurioje bus įvairių muzikos žanrų elementų. „Papildysim muziką nauju skambesiu, prijungsime įvairius prietaisus prie mūsų garsų artilerijos. Su muzika atitinkamai keisis ir grupės įvaizdis bei scenografija. Juos planuojame pristatyti jau šį pavasarį numatytose gastrolėse Lietuvoje ir užsienyje,“ – apie grupės planus pasakojo Josh.

Muzikantai nuoširdžiai dėkoja kartu su IR grojusiems muzikantams bei šiltai palaikiusiems klausytojams ir tikisi, jog sulauks jų palaikymo ir naujajame karjeros etape.

Per aštuonerius gyvavimo metus IR‘ai buvo vieni darbščiausių ir sėkmingiausių Lietuvos rokerių, laikyti perspektyviausia Lietuvos roko grupe, išleidę 3 albumus, laimėję gausybę apdovanojimų (tarp daugelio kitų – 2 kartus Lietuvos muzikos apdovanojimuose A.LT pripažinti geriausia roko grupe 2005 ir 2008 metais, o šiemet patekusi ir tarp 6 nominuotųjų M.A.M.A geriausios roko grupės kategorijoje), sugroję daugybę koncertų ne tik Lietuvoje, bet ir Suomijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Olandijoje bei Anglijoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.