Grįžimų metas

Taigi dvi panašios naujienos: Jesse Leach vėl su KILLSWITCH ENGAGE, o Oni Logan grįžta į LYNCH MOB.

KILLSWITCH ENGAGE vėl įvardijo Jesse Leach kaip savo vokalistą po neseno išsiskyrimo su Howard Jones. Naujiena pranešta tiesiog patalpinant grupės nuotrauką oficialiame tinkalalpyje.

Kitose naujienose informuojama, kad vokalistas Oni Logan grįžo į LYNCH MOB. Ir tai įvyko nepraėjus daug laiko po to, kai grupės lyderis George Lynch pranešė, kad vietą už mikrofono užėmė Jesse Forte, anksčiau dainavęs švedų hard rock grupėje VAINS OF JENNA.

Informaciją apie Logan grįžimą patvirtina kitos Lynch grupės  TOOTH AND NAIL, kurioje groja ir jo kolegos iš DOKKEN Jeff Pilson ir Mick Brown bei Brian Tichy, naujienos, kurios teigia: “Šiais metais sulauksite daug George Lynch muzikos. Naujas Lynch Mob su Oni, ir ilgai lauktas bendras Jeff Pilson, Mick Brown ir El Lyncho darbas! Pridėkite dar įvairiapusiškai talentingą Brian Tichy ir gausite TOOTH AND NAIL!”

Forte taip pat patvirtino Lynch ir Logan bendradarbiavimą: “Iš tiesų, aš nedirbsiu su George ties Lynch Mob,” teigia jis savo pranešime gerbėjams. “Jis informavo mane telefonu, kad jis ir Oni nusprendė dirbti toliau kartu. Linkiu jiems sėkmės. Laukite mano kito ptojekto.”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.