Galapagai/Roko Naktys: skelbiama grupių atranka

Atkeliavęs pavasaris skatina iš žiemos miego pabusti ne tik gamtą, bet ir jaunuosius muzikinius talentus. Festivalis „Galapagai/Roko naktys“, šiemet švenčiantis savo dešimtmetį,  kviečia jaunas grupes susigrumti muzikinėse kovose dėl galimybės pasirodyti „Galapagų/Roko Naktų“ scenoje, rugpjūčio 3-4 dienomis, Zarasuose.

 „Ne vienerius metus rengiamos atrankos parodė, jog jos yra tikrai reikalingos ir naudingos jaunoms grupėms. Iki tol plačiąjai visuomenei nežinomos grupės gauna galimybę pasirodyti šiuo metu didžiausiame festivalyje Lietuvoje. Praplėtus festivalio muzikinį stilių atrankose dalyvauti kviečiame ne tik roko grupes, bet ir kitų muzikinių stilių atstovus. Kalno scenoje pasirodys tik patys perspektyviausi atlikėjai.“,– teigia „Galapagai/Roko Naktys 2012“ prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Anot festivalio prodiuserio dar nepaskelbus kvietimo registruotis į atrankas jau sulaukta didelio susidomėjimo ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos bei Estijos „Sulaukus nemažai užklausų iš Latvijos muzikantų, pernai pirmą kartą atrankos vyko Latvijoje, kurios susidomėjimo sulaukė ir iš kaimyninės Estijos. Taigi šiemet atrankos vyks visose Baltijos šalyse“, – džiaugėsi A.Barniškis-Blėka.

Grupės, norinčios dalyvauti atrankoje į „Galapagai/Roko Naktys“ Kalno sceną, iki kovo 26 dienos turėtų užpilyti anketą portale www.galapagai.lt ir atsiųsti ją elektroniniu paštu konkursas@galapagai.lt , kartu atsiųsti ir keletą grupės kūrinių ar nuorodą su jais.

Balandį startuosiančių atrankinių koncertų  metu kompetetinga komisija išrinks perspektyviausius atlikėjus, kurie pasirodys festivalio Kalno scenoje. Koncertų metu susirinkusieji taip pat galės balsuoti už jiems labiausiai patikusią grupę, daugiausia publikos palaikymo surinkusi grupė, taip pat galės pasirodyti festivalyje „Galapagai/Roko Naktys“.

Tarptautinis muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai /Roko Naktys“ šiemet švenčiantis savo dešimtąjį jubiliejų, dalyvius žada nustebinti gausia muzikos ir pramogų puokšte, dėmesiu šeimai bei aplinkai, taip pat organizatorių rengiamomis staigmenomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.