My Favourite Gun: naujas kūrinys su nauju grupės vokalistu

Grupės „My Favourite Gun“ stovykloje per pastaruosius mėnesius įvyko kardinalių permainų. Išsiskyrė alternatyvios muzikos mylėtojams puikiai žinomo kolektyvo ir vokalisto Justino Lapatinsko keliai. Todėl rokeriai po keletą mėnesių trukusių intensyvių paieškų savo gerbėjams pristato naują gupės balsą – Mantvydą Sabaitį bei su juo įrašytą kūrinį “Morning Sunshine” ir skelbia naujas koncertinio turo datas.

Naująjį „My Favourite Gun“ narį jau turėjo progos išgirsti alternatyviosios muzikos apdovanojimų T.Ė.T.Ė. klausytojai. Beje, pastarajame renginyje geriausios roko grupės, metų albumo bei debiuto nominacijas laimėti pretendavę rokeriai ne tik surengė du pasirodymus su naujuoju vokalistu M.Sabaičiu bei grupe “Omerta”, bet ir žengė į sceną atsiimti apdovanojimo. T.Ė.T.Ė. geležinis pjūklo diskas atiteko geriausiu Metų gitaristu pripažintam Viktorui Jonušiui-Hugiui. „My Favourite Gun“ alternatyviosios muzikos apdovanojimuose buvo nominuoti net  šešiuose kategorijose. Rokeriai neliko nepastebėti ir metų pradžioje nugriaudėjusiuose grandioziniuose M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose, kur pateko į geriausių Metų roko grupių šešetuką.

Solinei karjerai dėmesį sutelkti nutarusio vokalisto J.Lapatinsko pasitraukimas iš grupės pastaraisiais mėnesiais buvo sustabdęs „My Favourite Gun“ koncertinę veiklą. Muzikantams teko sutelkti dėmesį į naujojo nario paieškas. “Atlikome išsamų kiekvieno užkaborio detektyvinį tyrimą ir, be abejo, mums pasisekė, – pasakojo Vytis Vainilaitis bei Paulius Jaskūnas – Labai džiaugiamės, kad Mantvydas įsiliejo į grupę.”

ISM ekonomiką ir politiką studijuojantis naujasis grupės narys M.Sabaitis neslepia turintis didelių ambicijų. “Esu paprastas, nuoširdus, tačiau užsispyręs ir kritiškas. Todėl stengiuosi į savo darbus įdėti visas pastangas ir energiją, noriu, kad viskas būtų atlikta kuo tobuliau, – tikino M.Sabaitis. – Be to, esu labai ambicingas žmogus, su grupe siejantis daug ateities planų, tarp kurių – sulaukti tarptautinio pripažinimo.”

“My Favourite Gun” gerbėjams pristato naujausią kūrinį “Morning Sunshine”, kurį įrašė drauge su naujuoju vokalistu M.Sabaičiu. “Tai daina apie žmogaus emocines būsenos spalvas. Ko negali išsakyti žodžiais, ateina į pagalbą muzika, galinti nupiešti visą emocijų vaivorykštę”, – sako Viktoras Jonušis.

Taigi, „My Favourite Gun“ pas gerbėjus grįžta su nauju balsu ir naujomis dainomis, kurias kartu su pernai rudenį debiutiniu albumu „Sins“ ketina pristatyti koncertiniame ture po Lietuvą.

Koncertai vyks Balandžio 6d. “Džem Pub” Kaunas,  7d. Šiauliuose klube “Pogo” bei balandžio 14d. “Brodvėjaus” klube Vilniuje. Daugiau koncertinių datų netrukus bus paskelbta grupes profilyje “Facebook” svetainėje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.