SQUACKETT: greitai pasirodys debiutinis albumas

Leidybinė kompanija Esoteric Antenna skelbia, kad greitai pasirodys debiutinis SQUACKETT – projekto, kuriame bendradarbiausja dvi progressive rock legendos: CHRIS SQUIRE and STEVE HACKETT – albumas.

Dabar, kai progresyvusis rokas yra populiariausias nei kada anksčiau, šių dviejų žanro krikštatėvių bendradarbiavimas atrodo daugiau nei įdomus. Chris Squire dalyvavo kiekviename YES albume ir vertinamas kaip vienas iš įtakingiausių visų laikų boso gitaristų.

Šiuo metu žinomas kaip solo atlikėjas, Steve Hackett tapo žinomu kaip gitaristas, grojęs su GENESIS. Jis dalyvavo grupėje 1970-77 ir sugrojo šešiuose studijiniuose ir trijuose koncertiniuose albumuose prieš išėjimą iš grupės tam, kad skirtų visas jėgas solo karjerai.

Jiedu susitiko, kai Chris Squire dirbo ties soliniu albumo ir jam reikėjo gitaros partijų. Chris buvo supažindintas su Steve ir būtent tų įrašų metu gimė SQUACKETT idėja. Po keturių kūrimo metų SQUACKETT albumas turėtų išvysti dienos šviesą.

Albumo dainų sąrašas:

‘A Life Within A Day’
‘Tall Ships’
‘Divided Self’
‘Aliens’
‘Sea Of Smiles’
‘The Summer Backwards’
‘Storm Chaser’
‘Can’t Stop The Rain’
‘Perfect Love Song’

Albumas bus išleistas kaip standartinis CD, riboto tiražo sunumeruotos plokštelės, riboto tiražo 2 diskų deluxe variantas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.