JOE BONAMASSA: būsimojo albumo pristatymas

Gegužės 22 dieną pasaulyje pripažinta gitaros superžvaigždė Joe Bonamassa išleis naują solinį albumą„Driving Towards The Daylight“ (J&R Adventures) — savo „laimingą“ 13-ąjį CD.

Idant mesti iššūkį Joe ir pajudinti jį iš „saugios zonos“, buvo surinkas unikalių muzikantų kolektyvas, tarp kurių AEROSMITH gitaristas Brad Whitford, Blondie Chaplan (gitara), Anton Fig (būgnai ir perkusija), Arlan Schierbaum (klavišiniai), Michael Rhodes (bosinė gitara), Carmine Rojas (bosinė gitara), Jeff Bova ir THE BOVALAND BRASS, Pat Thrall (gitara) bei Brad‘o sūnus Harrison Whitford (gitara).

Albume yra kturi Bonamassa kūriniai, tarp kurių „Dislocated Boy“„Driving Towards The Daylight“, „Heavenly Soul“ ir „Somewhere Trouble Don’t Go“. Kiti kūriniai – tai Bonamassa atliekamos kitų kūrėjų dainų versijos. O albumą užbaigia Jimmy Barnes 1987-ųjų kūrinys „Too Much Ain’t Enough Love„,  kuriame girdimas ir šio australų vokalisto balsas.

Kas savaitė yra publikuojamas vienas 3-4 minučių epizodas iš serijos, pavadintos „Countdown to Daylight“, kuriuose galima pamatyti interviu su Joe ir jo grupe bei tai, kaip yra įrašinėjamas „Driving Towards The Daylight“ albumas. Šią medžiagą rasite oficialiame Joe YouTube kanale.

„Driving Towards The Daylight“ dainų sąrašas:

01. Dislocated Boy
02. Stones In My Passway
03. Driving Towards The Daylight
04. Who’s Been Talkin’?
05. I Got All You Need
06. A Place In My Heart
07. Lonely Town Lonely Street
08. Heavenly Soul
09. New Coat Of Paint
10. Somewhere Trouble Don’t Go
11. Too Much Ain’t Enough Love (su Jimmy Barnes)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.