ZUCCHERO – Chocabeck tour (koncertas) – 12-04-14

Kas
ZUCCHERO - Chocabeck tour (koncertas)
When
Šeštadienis, 14 balandžio, 2012
19:00 - Bilietų kainos: nuo 100 Lt. Renginio nuoroda: http://www.bdg.lt - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Karaliaus Mindaugo pr. 50
Kaunas, Lietuva
Other Info
Zucchero grįžta į jo laukiančią Lietuvą

Jau keturis dešimtmečius sėkmingai koncertuojantis atlikėjas Zucchero grįžta į jo laukiančią Lietuvą. Šis Italijos dainininkas ir muzikantas pasaulyje ne mažiau mylimas ir gerbiamas nei garsieji jo žemiečiai Andrea Bocelli ir net legendinis Luciano Pavarotti. Hitų “Baila” bei “Senza una donna” atlikėjas jau balandžio 14 d. surengs įspūdingą pasirodymą didžiausioje koncertų salėje Lietuvoje – Kauno “Žalgirio” arenoje. Vienas jausmingiausių atlikėjų pasaulyje, mūsų šalyje pratęs pernai prasidėjusį pasaulinį turą ir pristatys savo naujausią albumą “Chocabeck”.

Atlikėjo muzikinis kelias sėkmingas ir saldus, kaip ir jo sceninis slapyvardis. Zucchero (iš italų k. – cukrus) per savo sceninę karjerą visame pasaulyje pardavė daugiau nei 40 milijonų įrašų ir pelnė ne vieną garbingą muzikinį apdovanojimą. Tarp jų – prestižinės “Grammy” bei “World Music” statulėlės. Visuomet mūsų šalyje laukiamas muzikantas savo scena dalijosi su tokiomis pasaulinėmis žvaigždėmis kaip Sting, Bono, Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Paul Young, Sheryl Crow, Eric Clapton, Ronan Keating, B.B. King, Miles Davis, grupe “Queen” ir kitais.

Milijonus gerbėjų turintis pasaulio muzikos grandas vos netapo veterinaru. Paauglystėje jis krimto veterinarijos mokslus, tačiau vis stipriau jautė aistrą muzikai, o ypač gitarai. Zucchero solinę karjerą pradėjo dar 1970-aisiais, tačiau ilgą laiką jis buvo žinomas tik Italijoje. Dešimtojo dešimtmečio viduryje jis pravėrė duris į tarptautinę muzikos sceną, didžiausias jo šuolis įvyko 2001-aisiais, kai pasirodė albumas “Shake”. Uždegantį hitą “Baila” dainavo ir jam skambant šoko kone pusė planetos. Iškalbinga - vos per 10 mėnesių buvo parduota net 2 milijonai “Shake” kopijų.

Zucchero neslepia simpatijų Lietuvai

Ruošdamas savo pavasario koncertą Lietuvai Zucchero pasakoja: “Grįžtu į Lietuvą su džiaugsmu, nes čia daugybė ištikimų mano gerbėjų, kurie net ir naujausias mano dainas moka mintinai geriau nei mano tėvynėje. Tokia sėkmė – kiekvieno atlikėjo svajonė. Jau ne vieną kartą sakiau, kad Lietuva man nėra tik viena iš daugybės koncertinio turo stotelių. Jūsų kraštui jaučiu ypatingą simpatiją, tad būsiu laimingas, atlikdamas savo naujausią programą, kurioje daug dainų apie pačius gražiausius jausmus”.

Praėjusį kartą Lietuvoje pristatęs savo dešimtąjį albumą “Fly” gerbėjus nustebino neeiliniu šou ir kiek pasikeitusiomis melodijomis. Nors Zucchero daugelį metų tituluojamas italų pop roko karaliumi, pastaruoju metu didesnė dalis jo dainų – jausmingos baladės. Naujausiame diske garsus dainininkas ir toliau žengia patikrintu keliu - “Chocabeck” skamba melodingos dainos apie meilę ir svarbiausias vertybes gyvenime. Šį kartą Lietuvoje italų dainininkas ir vėl planuoja įspūdingą reginį bei ketina sudainuoti ne tik naujausias dainas, bet ir visame pasaulyje labai gerai žinomus hitus, tarp kurių, žinoma, bus ir jį labiausiai išgarsinusi “Baila”.


« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.