BLACK LABEL SOCIETY (koncertas) – 12-05-14

Kas
BLACK LABEL SOCIETY (koncertas)
When
Pirmadienis, 14 gegužės, 2012
20:00 - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Forum Palace (map)
Konstitucijos pr. 26
Vilnius, Lietuva
Other Info
Po penkerių metų pertraukos Zakk Wylde su savo grupe vėl koncertuos Vilniaus publikai. Black Label Society yra amerikiečių sunkiojo metalo grupė įkurtą 1998 metais, kai Zakk Wylde su būgnininku Phil Ondich ir dar nuo „Book of Shadows“ kartu grojusiu būgnininkų Nick Catanese susibūrė naujam projektui. Jau 1999 metais, po sutarties su “Spitfire records” grupė išleido pirmąjį albumą „Sonic Brew“. Per devynerius savo gyvavimo metus „Black Label Society“ išleidusi net devynis studijinius albumus, du gyvo garso koncertų įrašų albumus, taip pat tris koncertų DVD.

Zakk Wylde, nuo 1987 m. buvęs pagrindiniu Ozzy Osbourne gitaristu, po 1992-aisiais pasigirdusių Ozzy svarstymų apie aktyvios sceninės karjeros pabaigą nusprendė pradėti solinę veiklą. Nors Ozzy pasitraukimas taip ir neįvyko, o Zakk Wylde ir 2007 m. buvo pakviestas dalyvauti Ozzy albumo „Black Rain“ įrašuose bei bendrame pasauliniame ture, tačiau jau nuo pat 1998-ųjų Zakk didžiausią dėmesį skiria „Black Label Society“ veiklai.

Per 14 gyvavimo metų „Black Label Society“ yra išleidusi 9 studijinius albumus. Iki 2010-ųjų kritikai ir metalo gerbėjai beveik sutartinai geriausiu grupės darbu vadino 2005-aisiais išleistą albumą „Mafia“. Tačiau būtent 2010-aisiais pasirodė „Order of the Black“, kuris jau pirmąją savaitę pagal pardavimus užkopė į 4-tąją „Billboard Top 200“ vietą ir tapo sėkmingiausiu Zakk Wylde komandos albumu.

2011 m. gegužę grupė išleido naująjį darbą „The Song Remains Not the Same“, kuriame sudėtos akustinės praėjusio albumo versijos, taip pat keli nauji kūriniai ir kitų atlikėjų „koveriai“. Po jo „Black Label Society“ leidosi į ilgus koncertinius turus Europos, Pietų Amerikos ir Šiaurės Amerikos žemynuose. Šiemet grupė jau nudžiugino savo gerbėjus didžiausiuose Australijos miestuose, o gegužę pradės 2 mėnesių koncertinį maratoną Europoje.

„Black Label Society“ sėkmingai koncertuoja visame pasaulyje ir savo Europos Vasaros turo metu atvažiuos ir į Vilnių, „Forum Palace“ tam, kad dar kartą pasimatytų su savo gerbėjais Lietuvoje.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.