DISSIMULATION: išleistas mini albumas

Ledo Takas pristato šviežutėlį labiausiai pasišventusios lietuviško juodmetalio trijulės DISSIMULATION mini albumą „Iškelk Ir Išniekink“, kuriame rėkte išrėkiamas atviras pasibjaurėjimas dviveidės šiuolaikinės visuomenės kryptimi, bei šaltakraujiškai, kūrybiniu ryžtingumu demonstruojamas visuotinis dvasinis sugedimas.

Kažkam DISSIMULATION vis dar asocijuojasi tik su velnio garbinimu ir apverstais kryžiais. CHA! Jei esate tokie trumparegiai, naujoji grupės kūryba padės pažvelgti už išorinės simbolikos. Be abejo, ji buvo ir lieka svarbi, tačiau tai tik preliudas, kiautas, cirko įžanga. Už jos – interpretacijoms atvira nežinomybė.

Pasaulio pabaigai grupė paruošė šiuos kūrinius:

1. Intro 01:43
2. Tavęs Nėra 05:22
3. Iškelk Ir Išniekink 03:23
4. Dievturys 06:21
5. Sutvėrimas  04:46

Visus albumo apipavidalinimo darbus atliko Badger Art dizaino studija.

„Iškelk Ir Išniekink“ mini albumas oficialiai išleidžiamas birželio 6 dieną šiais formatais:

  • 12″MLP ant auksinės spalvos 45RPM vinilo su 4 lapų plokštelės dydžio įdėklu ir išskirtiniu viršelio piešiniu, kurio autorius – ilgametis trejeto bendražygis Marius „Šernas“ Černiauskas – jo tapyta drobė puikavosi ir ant „Miglose…“ EP viršelio. Vinilo tiražas: 300 kopijų;
  • super jewel dėžutės MCD su skirtingu viršelio dizainu, kurio autorius – praeito amžiaus flamandų kimės ekspresionistas James Ensor, bei 16 puslapių bukletu. CD tiražas: 1000 kopijų.
  • skaitmeniniu formatu virtualioje erdvėje Ledo Tako bandcamp puslapyje: ledotakas.bandcamp.com – pastarojoje svetainėje jau galima perklausyti titulinį albumo kūrinį, o iki oficialaus išleidimo palaipsniui bus paviešintos ir likusios jo dainos.

Dissimulation „Iškelk Ir Išniekink“ nuo birželio 6 d. bus galima įsigyti „Ragainės“ krautuvėlėje Vilniuje ir „Vinilo Studijoje“ – taipogi Vilniuje. Albumo platinimas numatomas ir Anykščiuose.  Ledo Takas jau priima išankstinius užsakymus siuntimui paštu: ledotakas.net.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.