Marilyn MANSON (koncertas) – 12-06-12

Kas
Marilyn MANSON (koncertas)
When
Antradienis, 12 birželio, 2012
20:00 - Amžius neribojamas
Where
Karaliaus Mindaugo pr. 50
Kaunas, Lietuva
Other Info
Birželį Kaune – vienintelis Marilyn Mansono koncertas Baltijos šalyse

Tokių kaip jis daugiau nėra. Vienas skandalingiausių atlikėjų per visą muzikos istoriją rokeris Marilyn Mansonas grįžta į Baltijos šalis bei kviečia į savo naujausio koncertinio turo „Hey Cruel World...Tour“ pasirodymą.

Daug ką pasako faktas, kad Marilyn Mansono sceninis vardas yra filmų žvaigždės Marilyn Monroe ir pamišėlio, masinio žudiko Charleso Mansono vardų kombinacija. Daugelį gąsdinantis amerikietis, kurio tikrasis vardas Brianas Warneris, savo grupę įkūrė dar 1989 metais. Per neįtikėtinai sėkmingą karjerą kolektyvas visame pasaulyje pardavė per 50 mln. įrašų. Net trys „Marilyn Manson“ albumai tapo platininiais, dar trys JAV tapo auksiniais. Sunkaus roko grupė buvo 3 kartus nominuota prestižiniams „Grammy“ apdovanojimams ir laimėjo įtakingus „Billboard“, NME bei MTV apdovanojimus.

Koncertiniame ture žada daug kraujo

Naujasis turas „Hey Cruel World...Tour“ yra jau 13-asis per Marilyn Mansono ir jo vardo grupės istoriją. Šįsyk koncertai skirti reklamuoti naujajam albumui „Born Villain“ (liet. „Gimęs niekšu“). Turo metu Marilyn Mansonas pirmąsyk nuo 2009-ųjų vidurio pasirodys JAV. Albumas „Born Villain“ yra jau aštuntasis studijinis amerikiečių roko grupės „Marilyn Manson“ albumas. Jis prekyboje pasirodyti turėtų prieš pat koncertą Lietuvoje, gegužę. Pasak Marilyn Mansono, naujojo rinkinio įrašai bus sunkesni ir, kaip pats sako, primins „savižudišką“ death metal stilių.

„Visuomet būsime prasčiausia publika, kol nenustosime būti klausytojais ir pradėsime būti artistais. Bet koks menas yra kūnas ir kraujas, nesvarbu, kaip jį parodai. Visi mes norime aistringo siaubo, kurį mums sukelia tas kraujas. Ir kraujas yra tai, ką jums ketinu parodyti“, – apie būsimą savo „Hey Cruel World...Tour“ šou sakė Marilyn Mansonas.

Grandiozinius, įsimenančius ir stebinančius pasirodymus rengiantis Marilyn Mansonas šįsyk su Lietuvos publika sveikinsis didžiausioje mūsų šalies – Kauno „Žalgirio“ – arenoje. Sunkiosios muzikos gerbėjai koncerto metu išgirs naujojo albumo kompozicijas ir garsiausių atlikėjo hitus, tokių kaip „Sweet Dreams (Are Made of This)“, „The Beautiful People“, „The Dope Show“, „Rock Is Dead“, „Disposable Teens“, „mOBSCENE“ ar „Personal Jesus“. Žiūrovai gali tikėtis ir kiek kraupokų staigmenų, odinių kostiumų, daugybės latekso ir šiurpinančio makiažo – visko, iš ko taip gerai pažįstamas Marilyn Mansonas.

Po beveik dešimties metų į Lietuvą Marilyn Mansoną atveža didžiausias koncertų organizatorius Baltijos šalyse BDG. Liepos 28 d. taip pat Kauno „Žalgirio“ arenoje ši koncertų agentūra Lietuvoje pirmą kartą pristatys vieną sėkmingiausių visų laikų roko grupių „Red Hot Chili Peppers“, o liepos 31 d. pakvies įpirmąjį Stingo koncertą laikinojoje sostinėje.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.