Margos pievos 2012: šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalis

2012 m. liepos 21 d. pirmą kartą Lietuvos liaudies buities muziejuje rengiamas šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalis „Margos pievos“.

Festivalyje koncertuos: Andrius Mamontovas (pop/rokas), Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ (pop/rokas – post folkloras), „Rebelheart“ (rokas), „Pievos“ (folkrokas), „Atalyja“ (folkrokas), „Siela“ (rokas), „Kupolė“ (folkloras), „Visi“ (folkloras), „Trys keturiose“ (folkloras), „Aistvara“ (folkrokas/metalas), „Juodvarnis“ (pagoniškas metalas), „Kadujo“ (folkloras), „Varangė“ (folkloras), „Srauna“ (folkloras), „Karužė“ (karinis folkloras), „Mindrė“ (folkloras).

Šio festivalio pagrindinis tikslas – pristatyti senąjį lietuvių tradicinį folklorą su moderniomis jo transformacijomis bei šiuolaikinę lietuvišką – alternatyvią muziką.

Festivalio metu skambės ne tik muzika, bet bus pristatomi ir tradiciniai lietuvių liaudies šokiai, demonstruojami tradiciniai amatai bei skaitomos įvarios paskaitos apie Lietuvos istoriją ir etnologiją. Tai puiki galimybė turiningai praleisti savaitgalį gamtoje kartu su šeima ar draugais, pasiklausyti šimtmečius gyvuojančių liaudies melodijų ir alternatyvios muzikos senove dvelkiančiame Lietuvos liaudies buities muziejuje.

Festivalio lankytojai turės išskirtinę galimybę įsikurti palapinių miestelyje ir praleisti unikalią naktį Lietuvos liaudies buities muziejuje.

Renginio pradžia: 12:00 val.

IŠANKSTINIŲ BILIETŲ kaina – 27 Lt.
Bilietams taikomos nuolaidos: jaunimui (nuo 10 iki 16 m.), senjorams ir neįgaliesiems išankstinių bilietų kaina 17 Lt. (renginio vietoje būtina pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą, nes kitaip bilietas negalios).
Įėjimas nemokamas vaikams iki 10 m. (privaloma pateikti dokumentą, įrodanti vaiko amžių).

RENGINIO DIENĄ BILIETŲ kaina – 36 Lt.
Bilietams taikomos nuolaidos: jaunimui (nuo 10 iki 16 m.), senjorams ir neįgaliesiems – kaina 21 Lt. (renginio vietoje būtina pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą, nes kitaip bilietas negalios).

Bilietus platina: http://www.bilietupasaulis.lt/lit/bilietai/koncertai/kita/?concert=107530

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.