VELNIO AKMUO 2012 (festivalis) – 12-07-12

Kas
VELNIO AKMUO 2012 (festivalis)
When
Ketvirtadienis, 12 liepos, 2012
TBD - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Dainuvos slėnis (map)
Anykščiai, Lietuva
Other Info
„Velnio akmuo“ – alternatyvios muzikos festivalis po atviru dangumi liepos 12–15 dienomis Anykščiuose, Šventosios upės pakrantėje. Tai keturios dienos aktyvių ir kūrybiškų pramogų, gyvos muzikos ir sporto iššūkių bei trys naktys šėlsmo ir poilsio erdviame kempinge, įsikūrusiame ošiančių pušų pavėsyje. Čia – kūrybinė laisvė ir beprotiška rokenrolo dvasia nuostabios gamtos apsuptyje.

Trys scenos ir skirtinga muzika

Šiemet pagrindinis festivalio veiksmas pirmą kartą atsiskleis trijose scenose, kuriose skambės įvairi alternatyvi muzika – nuo ekstremalaus, net radikalaus metalo iki eksperimentinio ar keisto meninio roko. Naujovės, išskirtinumas, kūrybos originalumas yra vieni pagrindinių festivalio prioritetų.

4 dienos + 3 naktys

Daugiau dienų – daugiau muzikos. Šiais metais „Velnio akmuo“ pristatys rekordinį atlikėjų skaičių (apie 30). Didžiausią ekstremaliosios muzikos festivalį Baltijos šalyse reprezentuos ir aukščiausio ryškumo žvaigždės, ir dar ne itin plačiai žinomi, tačiau perspektyvūs atlikėjai. Per keturias dienas bus surengti net penki koncertai, kuriuose skambės gyva, tikra ir energinga muzika.

Alternatyvus veiksmas

„Velnio akmuo“ pristato ir plačią nekoncertinę alternatyvos programą. Čia futbolas virsta „fudbalu“, muzikinės dvikovos – „MC Growl‘u“, o koncertinės dirbtuvės vadinamos tiesiog „Grok ir Kriok“. Čia hipiškos rokotekos „išneša“ naktimis, naktinis kinas prikausto dėmesį absurdo vaizdais, o ramus kempingas tampa tikra utopija.

Laisvas, kūrybingas ir nenuspėjamas festivalis laukia tavęs patį vidurvasarį Anykščiuose. „Velnio akmuo 2012“ – gyva ir alternatyvi muzika bei velniškas rokenrolas! Festivalis rekomenduoja nesnausti, nes bilietai į keturių dienų velnišką festivalį turi savybę brangti...

Daugiau informacijos: www.devilstone.net

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.