Vėl vyks grupių konkursas „Metro Rock Battle“

Vilniaus klubas „Metro“ šį rudenį, kaip ir praeitais metais, vėl organizuoja grupių konkursą „Metro Rock Battle“. Praeitais metais šis renginių maratonas susilaukė itin didelio pasisekimo – klubas būdavo sausakimšas turnyrų metu, renginiais domėjosi ne tik roko muzikos megėjai, bet ir žiniasklaidos atstovai.

Konkurse gali dalyvauti muzikos grupės, kurių narių amžius yra nuo 16 iki 30 metų. Dalyviai negali būti sudarę sutarčių su muzikos verslo įmonėmis.

Konkursas vyks keturiais etapais – registracija ir pradinė įrašų atranka, atrankiniai koncertai, pusfinalis ir finalas.

Pageidaujantys Konkurse dalyvauti kolektyvai turi užsiregistruoti elektroniniu paštu metroclub.lt@mail.com iki 2012 m. rugsėjo 29-os dienos. Registracijos reikalavimai – Registruojantis būtina užpildyti Konkurso anketą, kurią galima rasti oficialiame klubo tinklalapyje www.metroclub.lt ir atsiųsti ne mažiau kaip 2 savo kūrybos dainas .mp3 formatu (kokybė ne mažiau 192 kbps; 44 kHz), kurias Konkurso komisija naudos atrenkant dalyvius ir kurios galėtų būti transliuojamos radijo stoties CLASSIC ROCK FM eteryje. Taip pat yra reikalavimas pateikti šių kūrinių nuorodas Youtube svetainėje, kurios būtų naudojamos Konkurso reklaminėje kampanijoje internetinėje erdvėje. Kiekvienai grupei privaloma atsiųsti bent 1-ną grupės nuotrauką, kurioje būtų visi grupės nariai.

Pagal paraiškas ir įrašus yra atrenkami 20 Konkurso dalyvių ir nustatoma jų pasirodymo eilė.

  • Visi pateikę paraiškas kolektyvai apie sprendimą informuojami raštu iki 2012 m. spalio 1 d.
  • Konkurso atrankiniai koncertai vyks 2012 m. spalio 13 ir 27, lapkričio 17 ir 24 dienomis.
  • Konkurso pusfinaliai vyks 2012 m. gruodžio 8 ir 22 dieną.
  • Konkurso finalas vyks 2012 m. gruodžio 31 dieną.

Žiūrovų balsavimas

„Metro“ klubo tinklalapyje bus vykdomas balsavimas. Bus pateiktos ateinančio turo konkursantų dainų youtube nuorodos, už kurias galės balsuoti žiūrovai. Taip pat balsavimas vyks ir klube. Kiekvienas atėjusysis gaus po skrajutę, kurioje bus kiekvienos tame etape dalyvaujančios grupės aprašymas bei nedidelė nuotrauka. Žiūrovai galės balsuoti viso renginio metu, o po visų grupių pasirodymų komisija suskaičiuos balsus ir paskirstys taškus: Daugiausiai žiūrovų balsų surinkusi grupė gaus 10 taškų, kiek mažiau surinkusi – 8 taškus ir t. t.

Pagrindinis prizas

Nugalėtojams atiteks klubo įsteigtas piniginis prizas (praeitais metais – 2000 Lt, šiemet planuojama 3000 Lt) bei rėmėjų apdovanojimai.

Remiantis Ferrum.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.