THE PERFECT PILL: sąjunga su „Balcony TV“

Šeštadienį „Vilnius Music Week“ THE PERFECT PILL uždarė vieną iš labiausiai lankytų festivalio muzikinių taškų – sceną prie Nacionalinio dramos teatro. Nepaisant lietaus ir techninių kliūčių grupė savo energija ir nuotaika užvaldė publiką nuo pirmųjų akordų. „Publikos palaikymas buvo puikus, mes norėtume dar kartą padėkoti visiems už apsilankymą“ – teigė muzikantai. – „Sulaukėme daugybės puikių atsiliepimų ne tik iš klausytojų, bet ir iš konferencijos delegatų iš užsienio, kurie aukštai įvertino grupės pasirodymą“.

Vos prieš savaitę naują singlą ir video „Delusions of Grandeur“ pristatęs duetas nesustoja ir skelbia naują vaizdo klipą dainai „Apres Moi Le Deluge“, kurį sukūrė kartu su visame pasaulyje žinomu kanalu „Balcony TV“. Šis internetine sensaciją tapęs ir apdovanojimų nuskynęs projektas yra nufilmavęs ne vieną garsų tarptautinio lygio atlikėją: „Mumford & Sons“, Jessie J, „Buzzcocks“ ir kitus. Paskutinėmis rugpjūčio dienomis Nemuno saloje esančios Žalgirio arenos lodžijoje „gyvai“ nufilmuotas THE PERFECT PILL klipas alsuoja išeinančios vasaros šiluma.

Artimiausias grupės koncertas įvyks rugsėjo 13 d. Vilniuje, klube „Artistai“, o spalio mėnesį duetas ketiną išlesti studijinį albumą.

 

Apres Moi Le Deluge (Balcony TV) Audio mp3 (nemokamas atsisiuntimas):  www.soundcloud.com/theperfectpill

Internetiniai puslapiai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.