Katie Melua pristatė naują vaizdo klipą (video)

Populiarioji dainininkė Katie Melua pristatė naujausią muzikinį vaizdo klipą. Šį sekmadienį (rugsėjo 16 d.) savo 28 gimtadienį šventus popžvaigždė dainos „Walls Of The World“ klipą filmavo Norvegijoje. Šis kūrinys yra naujausias singlas iš kovo mėn. pradžioje išleisto Katie Melua albumo „Secret Symphony“.

Penktąjį studijinį darbą atlikėja įrašinėjo garsioje „Air Studios“ studijoje Londone. Kaip ir anksčiau, taip ir naujų dainų įrašų metu Katie bendradarbiavo su britų dainų autoriumi ir kompozitoriumi Mike‘u Battu.

„Visada norėjau tai padaryti – dainuoti kitų sukurtas dainas“, – sako Katie Melua. „Kartu su Mike‘u parašėme kelias naujas dainas, tačiau pagrindinė idėja buvo rasti kitų kompozitorių, pavyzdžiui Rono Sexmitho ir kitų, kūrinius. Smagu, kad gerbėjams tai patiko“.

Jau lapkričio 25 d. „Žalgirio arenoje“ Kaune vienintelį koncertą surengsianti Katie Melua naujausią vaizdo klipą filmavo Norvegijoje, kur grojo Tromso mieste vykusiame muzikos festivalyje „Døgnvill Festival“.

Rugsėjo 1 d. Katie Melua ištekėjo už buvusio sportininko ir ilgamečio draugo Jameso Toselando. Šventinėje ceremonijoje, kuri vyko Londone, svečiavosi Nyderlandų princas Pieteris-Christiaanas Michielas, muzikos prodiuseris Williamas Orbitas ir dainininkės bendražygis kompozitorius Mike‘as Battas.

KATIE MELUA dainos „Wall Of The World“ muzikinis vaizdo klipas:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.