OBTEST dvidešimtmečio koncertas – šį šeštadienį!

OBTEST – Lietuvos pagan metalo veteranai – jau šį šeštadienį, vasario 2 d., pažymės savo dvidešimties gyvavimo ir kūrybinės veiklos metų. Sukaktį grupė įprasmins ypatingu koncertu Vilniaus klube „New York“. Muzikantai savo gerbėjams žada sugroti pačius geriausius visų laikų rinktinius kūrinius, kuriuos iliustruos specialios vaizdo projekcijos ir išskirtiniai kadrai.

Grupės dvidešimtmečio proga išleidžiamas naujas tiražas kultinio OBTEST albumo „Tūkstantmetis“ marškinėlių, kuriuos bus galima įsigyti koncerto metu. Pirmieji 100 klubo lankytojų taip pat bus pradžiuginti simbolinėmis dovanomis – didžiuliais albumo „Gyvybės medis“ plakatais. Dar viena staigmena – grupės susitikimas su gerbėjais (Meet & Greet). Po savo pasirodymo OBTEST muzikantai kviečia gerbėjus ir fanus į Raudonąją klubo salę pabendrauti ir, galbūt, susidaužti proginio OBTEST alaus bokalais.

„Šio šeštadienio koncertas mums tikrai nebus įprastas. Ir tai jokiu būdu nebus eilinis savaitgalio vakaras. Užsidegę ruošiamės pasirodymui ir laukiame visų gerbėjų. Dvidešimtmečio jubiliejus – ne tik mūsų, bet ir jų, todėl tikimės atšvęsti kartu, dvasingai ir stipriai!“, – komentuoja grupės lyderis Evaldas Babenskas.

Be pačių OBTEST muzikantų scenoje pasirodys styginių kvartetas ir speciali staigmena – vyrų folkloro ansamblis. Grupę taip pat pasveikins svečiai – black / thrash metalo kūrėjai LUCTUS ir jaunas death / thrash kolektyvas CONFESSION.

Pasibaigus renginiui tame pačiame „New York“ klube planuojamas didelis pratęsimas (Afterparty). Renginio alus – „Vilniaus alus“.

 

OBTEST. 20 metų scenoje!

Vasario 2 d., Vilnius

Klubas „New York“ (Kalvarijų g. 85)

Kaina: 30 Lt

Išankstiniais bilietais neprekiaujama. Bilietais bus prekiaujama tik koncerto dieną klubo kasoje nuo 17:30 val.

Pradžia/Durys: 18:00

 

Daugiau informacijos apie koncertą: http://obtest.altevents.net

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.