KILKIM ŽAIBU XIV: festivalio desertas – amerikiečių ekstremistai EXHUMED

Amerikietiškas  death metalas ir dar su grindcoro marinatu išties mažiausiai tikėtinas patiekalas rinktiniame KILKIM ŽAIBU meniu. Tačiau kokia gi puota be riebaus ir sultingo kepsnio?

Gore metalo pradininkais laikomą amerikiečių grupę EXHUMED metais įkūrė Matt Harvey, kuriam tuo metu tebuvo viso labo 15 metų. Senosios mokyklos death metalas su gausybe grindcoro dekoracijų ir thrash metalo pagardais įsuko šią mirties mašiną ne juokais. Grupės gyvenimas virto tikra beprotybe – nuolatiniai turai po visą pasaulį, nesibaigiančios linksmybės ir dar trys puikūs studijiniai albumai galiausiai 2005 metais privertė sustoti.

Šešerius metus praleidęs įvairiuose projektuose, Matt Harvey nusprendė grįžti prie to, ką jis geriausiai moka ir be ko negali normaliai gyventi. Subūręs naujus muzikantus ir įrašęs penktąjį EXHUMED diską „All Guts, No Glory“, 2011 metais jis grįžo į sceną, kur ištroškusioms fanų minioms vėl transliavo šviežią, karštą ir pasutusiai užvedantį metalą.

2013 metus EXHUMED pasitiko įrašų studijoje šlifuodami savo skambesį ir naujus kūrinius šeštajam albumui „Necrocracy“. Jau gegužės mėnesį jį išleis kultiniai Relapse records, tad į festivalį KILKIM ŽAIBU amerikiečiai atveš dar niekur negirdėtų galvas ir skrandžius sukančių super greitų ritmų, gardžių solo partijų bei riebių tekstų, po kurių tikrai norėsis ne vieno sklidino rago alaus. Šio kruvinos mėsos deserto užteks visiems!

Papildydami mintį apie desertus, norime atkreipti dėmesį – festivalis KILKIM ŽAIBU pradeda „šviežios mėsos“ paiešką!

PRADEDAMA SAVANORIŲ ATRANKA!

Festivalyje kasmet plečiasi savanorių ratas. Jau susiformavo puiki nuoširdi draugovė, kuri susirenka kelis kartus per metus, iškylauja gamtoje, dalyvauja klubo PIKUOLIS rengiamuose koncertuose. Šiemet savanorių priimsime dar daugiau nei įprastai. Dar didesnis savanorių ratas turės progą iš vidaus susipažinti su šio unikalaus festivalio organizavimu.

Registracija į savanorių gretas vyksta jau nuo dabar iki birželio 1 d.

Laiškus savanorių atrankai ir registracijai reikia siųsti el. paštu: festivalis@kilkimzaibu.com

Ir norime priminti besiruošiantiems vykti į festivalį: priimti į kompaniją „šeštą“ bičiulį tikrai apsimoka!

Akcija „šeši bilietai už penkių kainą“ vis dar galioja! Pirkdami iš karto 6 bilietus – šeštas bilietas jums bus dovanojamas! Tokiu būdu vieno bilieto kaina bus 78 Lt.

Akcijos laikotarpis ribotas. Bilietai vėliau brangs.

Daugiau informacijos: www.kilkimzaibu.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.