McLoud, Dead Man\’s Cross ir Wicked Side (PL) – 13-04-19

Kas
McLoud, Dead Man's Cross ir Wicked Side (PL)
When
Penktadienis, 19 balandžio, 2013
20:00 - Kaina: 7 Lt - Amžius neribojamas
Where
Pamėnkalnio 13
Vilnius, Lietuva
Other Info

Balandžio 19 ir 20 dienomis į Lietuvą atvyksta kaimyninės Lenkijos sunkiojo metalo muzikos atstovai – „Wicked Side“. Grupės kūryba smarkiai įtakota tokių atlikėjų kaip „Iron Maiden“, „Iced Earth“, „Metallica“ bei „Aria“ („Ария „). „Mes bandome apjunginti klasikinį „oldskūlinio“ heavy‘io skambesį kartu su thrash‘o bei hard roko elementais“ – teigia grupės muzikantai.

„Wicked Side“ susikūrė 2009-ųjų gegužę. Nuo to laiko kolektyvas sugrojo daugelyje renginių tiek gimtojoje šalyje, tiek užsienyje. Muzikantams teko kartu koncertuoti su tokiais atlikėjais kaip Blaze Bayley (ex-Iron Maiden), “Turbo”, “Chainsaw”, “CETI”, Sergey Mavrin (Сергей Маврин) ir mūsų tautiečiais „Soul Stealer“.

Grupės diskografija susideda iš 3-jų demo įrašų, išleistų 2010 metais, ir 5-ių dainų EP, pavadinimu „Welcome to the Wicked Side“, kuris buvo išleistas 2011-ais. Šiuo metu „Wicked Side“ intensyviai dirba ties jų pirmuoju debiutiniu albumu, kuris ketina išvysti dienos šviesą 2013-ųjų pabaigoje.

Balandžio 19-ą dieną, penktadienį, grupę galėsite išgirsti „Metro“ klube kartu su „Dead Man‘s Cross“ bei „McLoud“. Pastarieji muzikantai, „McLoud“, yra itin retai koncertuojanti grupė, tačiau savo pasirodymų metu trykštanti neišsenkama pankroko energija. Kaip patys apie save teigia:“ Mes grojame krikšcioniškąjį drum‘n‘bass‘ą – mėtytą ir vėtytą metalą su daug alternatyvios muzikos priemaišų.

Na, o „Dead Man‘s Cross“ – tai keturių skirtingų asmenybių alternatyviojo metalo grupė. Sujungę keturis skirtingus muzikinius skonius į bendrą visumą, vyrukai kuria naują skambesį alternatyviojoje Lietuvos muzikos scenoje

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.