Eric „Guitar“ Davis ir Luca Giordano band (koncertas) – 13-07-24

Kas
Eric "Guitar" Davis ir Luca Giordano band (koncertas)
When
Trečiadienis, 24 liepos, 2013
19:00 - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Mokytojų namų kiemelis (map)
Vilniaus g. 39
Vilnius, Lietuva
Other Info
Eric gitaristo kelią pradėjo gavęs seną „Fender“ gitarą iš legendinio Čikagos bliuzo pionieriaus Buddy Guy ir štai, praėjus beveik 30 metų, Eric „Guitar“ Davis tapo svarbia figūra bliuzo scenoje. Jis tituluojamas kaip vienas geriausių naujosios kartos bliuzo muzikantų iš pačios bliuzo sostinės Čikagos.

Eric koncertai – tai energija, įspūdingai valdomos gitaros garsai bei galingas balsas. Tai muzika, nepaklūstanti klasikinėms bliuzo taisyklėms – Eric nuolat ieško, kuo jį paskaninti: roko, funk, R&B elementais ar kitais prieskoniais, gimstančiais iš nepailstamos aistros muzikai. 2007 m. buvo išrinktas geriausiu Čikagos bliuzo artistu, o 2009 m. – geriausiu regiono atlikėju JAV. Eric „Guitar“ Davis grojo drauge su Junior Wells, Buddy Guy, B.B. King, B. B. Odom, Tyrone Davis.


Drauge pasirodysianti „Luca Giordano band“ itin mėgstama bliuzo muzikantų ir Lietuvoje apsilankysiantį net šeštą kartą! Šių charizmatiškų atlikėjų derinys užtikrina energingą vakarą, kupiną tokio bliuzo, kokį galėtume išgirsti tik Čikagoje – pilną ugningų gitaros garsų ir vertą įeiti į bliuzo muzikos istoriją!

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.