Koncertas „DRŪMVAKAR , RĪGA II“

2013 metų spalio 5 dieną Rygos klube, pavadintame „Latvijas 1. Rokkafejnīca“ (Reitern namas Mārstaļu g.2/4, Ryga, Latvija), vyks koncerats „Drūmvakar, Riga II“.

Šiaip metais daugiau elektroninės muzikos ir industrinio garso pristatysiantis festivalis nestokos sunkumo ir melancholijos. Šiųmetinis renginys suburs muzikantus iš Norvegijos, Švedijos, Lietuvos ir Estijos.

Festivalyje dalyvaus grupės:

DOMINANZ – velniškai kokybiškas, įdomus ir tikrai užvedantis atmosferinio, šiek tiek industrializuoto metalo kolektyvas iš Norvegijos. Iš esmės, visi nariai yra iš žinomų Norvegijos black metalo scenos grupių (pavyzdžiui, Immortal, Hades) ir tai galima išgirsti ne tik vokale, bet ir muzikoje. Išleidę puikiai sutiktą debiutinį „As I Shine“ 2011-aisiais, šią vasarą jie įrašė antrąjį albumą. Tamsesnį ir piktesnį nei debiutinis darbas.
Tinklalapis: https://www.facebook.com/dominanzofficial  | Video: http://youtu.be/b_9-YVv-_YA

MYRAH – gotiško roko/metalo komanda, kuri savo kelią 2005-aisiais Švedijoje pradėjo kaip „Myra“. Pakeliui, grupė išleido singlą ir vaizdo klipą, persivadino į  „Myrah“ (2007) ir išleido minidiską „Death & Despair“ 2009-aisiais. 2010 metais dienos šviesą išvydo debiutinis albumas „Six Feet Down“. 2012-aisiais Myrah keliavo su koncertais po Švediją ir Vokietiją, pakeliui sustodami koncertui latvijoje, bei išleido antrąjį albumą „My Deliverance“.
Tinklalapis: http://www.myrahband.com

LUCTUS – yra juodą metalą grojanti grupė iš Lietuvos. Grojamą muziką galima apibūdinti kaip greitą ir agresyvų juodąjį metalą su death / thrash stilių įtaka. Pagrindinės „Luctus“ muzikos temos – karas, šiuolaikinė dekadencija, patriotizmas, mirštanti pagonybė. Projektas, gimęs kaip vieno žmogaus grupė, išleido kelis demo įrašus, iki 2004-aisiais buvo išleistas EP „Ad Arma“. 2007 m. pradžioje oficialiai išleidžiamas splitas kartu su kita Lietuvos black metalo grupe ARGHARUS „Sonitus Caeli Ardentis“, o 2009 metais, „Ledo Takas“ išleido debiutinį LUCTUS pilnametražį albumą „Jaučiant Pabaigą Arti“. Legendinėje Latvijos įrašų studijoje „Phoenix“ įamžinta kūryba virto 11 traiškančio thrash/black metalo smūgių su aiškiai juntama senosios mokyklos dvasia ir solidžiu pateikimu, gebančiu sudrebinti žemę artilerijos galia.
Tinklalapis: https://www.facebook.com/Luctuslt  | Naujo albumo pavyzdys: http://youtu.be/BTBLUNKCPWA

EVESTUS atliekamą muziką galima apibūdinti kaip orkestruotą ir intensyvų industrinį gotikinį roką. Pradėję veiklą kaip solinis projektas, EVESTUS per keletą metų išsivystė iki dabartinės, septynerių narių sudėties. Nors išoriškai grupės kūryba ir atrodo gana tamsi, tačiau daugybėje jos sluoksnių galime aptikti netgi tam tikros ironijos ir žaismingumo. NYpatingą dėmesį skiriantys savo koncertiniams pasirodymams, EVESTUS retą palieka abejingą.
Tinklalapis: http://www.evestus.net  | Video: http://youtu.be/ZydITE8piko

Netrukus bus paskelbtos latviškos grupės…..

 

Išankstiniai bilietai parduodami: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/350
Pirmųjų bilietų kaina – 4 LVL, vėliau jie brangs iki 6 LVL, renginio dieną – 9 LVL.

Kaip ir buvo žadėta, „Antithesis III“ bilietų turėtojai gali įsigyti šio renginio bilietus su 1 LVL nuolaida.

Renginio informacija internete:
https://www.facebook.com/events/228879243927051/
http://p3licanwebzine.blogspot.com

05-10-2013_a3_start_lapa_inv

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.