Grupė „U.D.O.“ į Vilnių atgabens sunkiosios muzikos desantą (video)

UDO_03

Grupė „U.D.O.“, kurios koncertinės gastrolės po Europą „Steelhammer World Tour“ prasidės koncertu Lietuvos sostinėje spalio 2 d., į mūsų šalį atgabens sunkiosios muzikos desantą iš Europos. Kartu su heavy metalo legenda į Vilnių atvyks dar du kolektyvai: sparčiai populiarėjanti vokiečių grupė „Pike‘s Edge“ ir jau spėję pagarsėti suomių rokeriai „Lazy Bonez“.

Bilietus į vienintelį „U.D.O.“ koncertą galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internete. Daugiau informacijos ieškokite interneto svetainėje www.bilietai.lt.

Suomių melodingojo metalo atstovai „Lazy Bonez“ šiose gastrolėse dalyvauja specialaus svečio teisėmis. Tik 2012 m. pradėjusi muzikuoti grupė jau spėjo sužavėti ne tik publiką, bet ir muzikos kritikus. „Lazy Bonez“ pagrindą sudaro net trijų kolektyvų – „Tarot“, „Ettr“ ir „D-Cayed“ – muzikantai, pradžioje planavę studijoje įrašyti vos dvi dainas. Įrašų sesijoje gimęs rezultatas skambėjo taip gerai, kad netrukus muzikantai pasivadino „Lazy Bonez“ ir įrašė pirmąjį studijinį albumą „Vol.1“. Debiutiniu kolektyvo singlu tapo daina „First To Go – Last to Know“ – ją rokeriai įrašė kartu su „U.D.O.“ frontmenu Udo Dirkschneideriu ir vienu pagrindinių grupės „Nightwish“ muzikantu Marco Hietala. Debiutiniame „Lazy Bonez“ albume taip pat yra dainininkės Lady Gaga hito „Poker Face“ versija, kurią koncertuose grupės fanai sutinka ypač audringai.

Grupės „Lazy Bonez“ kūrinio „Frozen Love“ vaizdo klipas:

Kita „U.D.O.“ gastrolėse lydinti grupė – Miunchene susikūręs kvartetas „Pike‘s Edge“ – šiuo metu yra viena greičiausiai populiarėjančių jaunų metalo grupių pasaulyje. Prieš dvejus metus kartu groti pradėjusi dainuojančio gitaristo Pike‘o, gitaristo Michi, bosisto Alberto ir būgnininko Alexo kompanija greitai suburė nemažą gerbėjų armiją. Bosnijoje gimusio Pike‘o išskirtinio balso dėka „Pike‘s Edge“ jau spėjo pelnyti ir kritikų simpatijas. Muzikos profesionalams skirtos kompanijos „Reverbnation“ sudarytame daugiausiai vilčių teikiančių metalo grupių sąraše „Pike‘s Edge“ užima net 8 vietą. Jauniesiems muzikantams talkina žinomas šveicarų kilmės prodiuseris ir pasaulinę šlovę pelniusio kolektyvo „Yello“ įkūrėjas Carlosas Peronas. Pernai lapkričio mėnesį buvo išleistas debiutinis „Pike‘s Edge“ albumas „Nameless“. Šiemet grupė sulaukė kvietimo prisidėti prie metalo legendos „U.D.O.“ gastrolių „Steelhammer World Tour“.

Grupės „Pike‘s Edge“ kūrinio „Nameless“ vaizdo klipas:

 

Grupė „U.D.O.“ Vilniuje FORUM PALACE savo gerbėjams pristatys naujausius kūrinius iš šiemet išleisto jau keturioliktojo studijinio albumo „Steelhammer“. Šiandien ji ir toliau lieka viena produktyviausių ir daugiausiai koncertuojančių heavy metalo grupių pasaulyje, o naujasisi albumas pasiekė perkamiausių albumų sąrašus Vokietijoje, Švedijoje,  Norvegijoje, Suomijoje  ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Naujausio „U.D.O.“ singlo „Heavy Rain“ vaizdo klipas:

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.