Naujasis „U.D.O.“ albumas „Steelhammer“ tapo sėkmingiausiu grupės istorijoje (video)

UDO_02

Vokietijos sunkiojo metalo grupė „U.D.O.“, kuri jau šį trečiadienį, spalio 2 d. Vilniuje „Forum Palace“ rūmuose vyksiančiu koncertu pradės gastroles po Europą, toliau džiugina savo gerbėjus. Įrašų kompanija „AFM Records“ oficialiai paskelbė, kad naujasis rokerių albumas „Steelhammer“ tapo sėkmingiausiu grupės istorijoje. Puikiai fanų ir muzikos kritikų įvertintas keturioliktasis studijinis „U.D.O.“ albumas pirmą kartą istorijoje atvėrė grupei duris į Jungtinių Amerikos Valstijų rinką. Naudodamiesi proga, legendiniai metalo muzikos veteranai jau spėjo suplanuoti gastroles už Atlanto, kurios prasidės 2014 m. pavasarį.

Bilietus į vienintelį „U.D.O.“ koncertą galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internete. Daugiau informacijos ieškokite interneto svetainėje www.bilietai.lt.

Ilgiau nei keturis dešimtmečius aktyviai muzikuojantį Udo Dirkschneiderį kritikai priskiria heavy metalo vokalistų elitui. Su grupėmis „Accept“ ir „U.D.O.“ išleidęs net 24 albumus, 61-erių metų amžiaus U. Dirkschneideris toliau lieka vienu produktyviausių ir daugiausiai koncertuojančių sunkiosios muzikos atlikėjų. Šiemet išleisto keturiolikto „U.D.O.“ albumo „Steelhammer“ sėkmė viršijo visus lūkesčius. „Tai oficialiai sėkmingiausias grupės darbas“, – teigia grupės įrašus leidžiančios kompanijos „AFM Records“ atstovai. Jau pirmąją prekybos savaitę „Steelhammer“ debiutavo daugelio pasaulio šalių perkamiausių albumų sąrašuose: 21 vieta Vokietijoje, 23 vieta Švedijoje. Aukštas pozicijas “Steelhammer” pasiekė Norvegijos ir Suomijos topuose, be to, „U.D.O.“ pirmą kartą pateko į perkamiausių albumų topą Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Naująjį albumą „U.D.O.“ įrašė su dviem naujais gitaristais Kasperi Heikkinenu ir Andrey Smirnovu, kuriuos kritikai šiandien vadina vienu perspektyviausiu jaunų gitaristų tandemu. „Steelhammer“ taip pat yra pirmasis grupės istorijoje, kurio įrašuose dėl sveikatos problemų nedalyvavo ilgametis U.Dirkschneiderio bendražygis Stefanas Kaufmannas, su kuriuo jis bendradarbiavo dar nuo grupės „Accept“ laikų. Nauji „U.D.O.“ kūriniai, kurių įprastame albumo leidime yra 13, buvo įrašyti „Roxx Studio“ studijoje Vokietijoje. Specialiame „Steelhammer“ leidime atsidūrė dar trys papildomos dainos: „Book Of Faith“,  „Shadows Come Alive“ ir „Dust And Rust“.

Didžiulė sėkmė lydi grupę ir pasaulinėse gastrolėse „Steelhammer World Tour“. Po solidžių gastrolių Rusijoje ture po Europą „U.D.O.“ koncertus pradeda net dvi roko muzikos vilts – grupės „Pike‘s Edge“ ir L“azy Bonez“. Šie du kolektyvai pradės ir trečiadienį Vilniuje vyksiantį grupės pasirodymą, kuriame „U.D.O.“ ne tik atliks naujausius kūrinius iš albumo „Steelhammer“, bet ir klasika tapusius ankstesnius savo bei „Accept“ hitus. Šiame Europos ture sunkiosios muzikos veteranai surengs per trisdešimt koncertų Estijoje, Latvijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje ir kitose šalyse. Be to, pačioje šių metų pabaigoje Udo Dirkschneideris dalyvaus specialiai Kalėdoms skirtame koncertiniame projekte „Christmas Metal Symphony“, kur kartu su 32 muzikantų orkestru atliks didžiausius visų laikų metalo hitus. Kartu su „U.D.O.“ lyderiu šventiniuose koncertuose Vokietijoje taip pat dalyvaus visas metalo muzikos žvaigždynas: Joey Belladonna („Anthrax“), Chuckas Billy („Testament“), Joachim Cans („Hammerfall“), Flooras Jansenas („Nightwish“), Michaelis Kiske (ex-„Helloween“) ir daugelis kitų.

 „U.D.O.“ koncertinis vaizdo klipas „Break The Rules“:
http://tiny.cc/hzu73w

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.