SBS (koncertas) – 13-11-30

Kas
SBS (koncertas)
When
Šeštadienis, 30 lapkričio, 2013
21:00 - Amžius neribojamas
Where
Mėsinių 4

Vilnius, Lietuva
Other Info
[Aprašymas]

Grupės SPICY BITS OF SCANDAL (Pikantiškas Skandalas), plačiau žinomos kaip SBS istorija prasidėjo 1979 m. 1982 m. grupės muzikos stilius pradėjo keistis į sunkujį roką ir galutinai susiformavusi SBS tampa viena iš lyderių Lietuvos sunkiosios muzikos scenoje, dalyvauja visuose svarbesniuose muzikiniuose renginiuose, groja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.
Dabartinė SBS sudėtis: Vitalis „Don Vito“ Kairiūkštis – Vokalas, Kostas Balčiūnas – Gitara, Martynas „Meška“ Garbačas – Bosinė gitara, Vaidotas Segenis – Mušamieji, Ramūnas Jasutis – Klavišiniai.

Šie metai grupei ypatingai svarbūs – dienos šviesą išvydo naujas, jau ketvirtas grupės albumas „Heaven can wait...“, kuris pirmą kartą grupės istorijoje tapo tarptautiniu – kaip išdidžiai praneša grupės vokalistas Vitalis „Don Vito“ Kairiūkštis klavišų partijos patikėtos kviestiniams muzikantams - italų kilmės klavišų virtuozui Maestro Mistheria ir kitai ne mažiau spalvingai asmenybei – vokiečiui Ferdy Doernberg, kuriam darbas su SBS yra jau 189 CD ir kuris geriausiai žinomas iš grupių Axel Rudi Pell ir Rough Silk. Nepamiršti ir atlikėjai iš Lietuvos – gitaristai Laurynas Baškys ir Jonas Chockevičius (Thundertale), Tomas Varnagiris (Rojaus tūzai), džiazo pianistas Dainius Pulauskas, vokalistai Jeronimas Milius (Soul stealer), Darius Mickus (Rebelheart), Ramūnas Difartas, Česlovas Gabalis (Pelenai) ir kaip visada eilinis grupės SBS netikėtumas fanams – daina Roko Religija atlikta kartu su mergaičių choru „Liepaitės“.
Naujasis SBS darbas „Heaven can wait...“ puikiai vertinamas žymiausių užsienio leidinių (balais):
METAL TO INFINITY - 83/100, HARDHARDERHEAVY - 6,5/7, METAL TEMPLE - 8/10, STORMBRINGER - 4,5/5 (muzikinis redaktorius Django parašė labai paprastai – 2013 dar nieko geresnio negirdėjau!), PLANETMOSH – 8/10-Great !!

O vienu įspūdingiausių SBS naujų projektų turėtų tapti roko misterija „Diagnozė: SBS“, kuria ruošiamasi „supurtyti“ beužankantį Lietuvos muzikinės industrijos ežerą ir nudžiuginti SBS fanus visame pasaulyje.

Bilieto kaina 15Lt

Staliukų rezervacija telefonu +37065257790

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.