Išleistas grupės „Manowar“ jubiliejinis albumas „Kings Of Metal MMXIV“ (video)

Kovo 29 d. “Teatro arenoje” Vilniuje koncertuosianti grupė „Manowar“ išleido jubiliejinį albumą „Kings Of Metal MMXIV“. Įrašas, kritikų vadinamas metalo muzikos klasika, pirmą kartą dienos šviesą išvydo prieš 25-erius metus. Jubiliejaus proga „Manowar“ visus albumo kūrinius įrašė iš naujo, pritaikius modernias technologijas. Dviem kompaktiniais diskais išleistą albumą „Kings Of Metal MMXIV“ galima įsigyti nuo vasario 28 d. Neabejojama, kad išskirtinis jubiliejinis leidinys nudžiugins visus sunkiosios muzikos gerbėjus.

MANOWAR_CD cover_Kings of metal 2014_new

Albumo viršelyje – lietuviška trispalvė

Neeiline dovana tapsiantis jubiliejinis „Manowar“ įrašas ypatingai turėtų nudžiuginti mūsų šalies melomanus, nes „Kings Of Metal MMXIV“ albumo viršelį puošia ir Lietuvos vėliava. Sukurti jubiliejaus proga naujai išleidžiamo įrašo apipavidalinimą „Manowar“ muzikantai pasikvietė dailininką Keną Kelly, kuris prieš ketvirtį amžiaus sukūrė ir originalų albumo „Kings Of Metal“ viršelį. Praeityje K.Kelly yra kūręs piešinius roko grandų „Kiss“ ir „Rainbow“ albumams, taip pat iliustravęs didžiulio populiarumo sulaukusius komiksus „Konanas barbaras“ ir „Tarzanas“.

„Kenas visada mokėjo puikiai išreikšti „Manowar“ išskirtinumą, jam pavyko vizualizuoti mūsų muziką. Būtent jis pasiūlė idėją, kad albumą papuoštume 14-os šalių, kuriose koncertuosime, vėliavomis“, – pasakoja „Manowar“ bosistas Joey DeMaio.

Visos kompozicijos buvo įrašytos naujai

Kartu su jubiliejiniu „Manowar“ albumu gerbėjai ne tik gaus K.Kelly sukurtą specialų 24 puslapių knygelę. Dviejuose kompaktiniuose diskuose melomanai ras visiškai naujus albumo kūrinių įrašus, kurie nuo šiol naujausių technologijų dėka skambės dar moderniau ir įtikinamiau nei anksčiau. „Manowar“ liko ištikimi savo skambesiui, tačiau daugelį kritikų maloniai nustebino naujos „Kings Of Metal MMXIV“ kūrininių aranžuotės, virtuoziškos gitaristo Karlo Logano ir bosisto Joey DeMaio soluotės, galingos būgnininko Donnie Hamziko mušamųjų partijos ir plieninis Erico Adamso balsas. Didžiausiems grupės gerbėjams yra skirtas antrasis albumo diskas, kuriame melomanai ras instrumentines kūrinių versijas. Kaip juokauja grupės nariai, „tai bus solidus papildymas metalo dainų karaokių vakarėliams“.

„Įrašų studijoje mus vienijo ypatingai stipri energija. Šią didelę jėgą norime perteikti didžiausiose ir įspūdingiausiose gastrolėse, kokių dar niekada nebuvome surengę“, – sako Joey DeMaio.

Didžiausios gastrolės grupės istorijoje

Norėdami kuo plačiau pristatyti naująjį albumą, „Manowar“ muzikantai rengia didžiausią koncertinį turą grupės istorijoje. Pasaulinėse jubiliejinėse gastrolėse, kurios truks ilgiau nei metus, metalo titanai koncertuos Jungtinėse Amerikos Valstijose, Rusijoje, Lenkijoje, Izraelyje, Vokietijoje, Estijoje, Turkijoje, Suomijoje ir Lietuvoje. Įspūdingų koncertų metu „Manowar“ ne tik sugros visus legendinio albumo „Kings Of Metal“ kūrinius, bet ir atliks didžiausius visų laikų savo hitus.

Vienintelis metalo karalių „Manowar“ pasirodymas Lietuvoje įvyks jau kovo 29 d. (šeštadienį) “Teatro arenoje” Vilniuje. Į šį koncertą viso bus parduota tik 2000 bilietų, kurių didžioji dalis jau išpirkta. Norintys patekti į šį koncertą, tai dar gali padaryti visose „Ticketpro“ kasose ir internete.

„Manowar“ pasaulinio turo „Kings Of Metal MMXIV“ anonsas:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.