VELNIO AKMUO 2014: prestižinis sugrįžimas – INQUISITION vėl VA scenoje

Dalyvavę 2011 metų VA greičiausiai patyrė ir žino, kiek iš tiesų daug scenoje galima nuveikti – dviese. Jei tik  yra stipri idėja. Neįtikėtinai kokybiškas ir hipnotizuojantis INQUISITION pasirodymas tada tapo didžiausiu festivalio atradimu ir staigmena.

Inquisition_live

Ką gi, yra gerų naujienų festivalio Vakarų scenos gerbėjams – INQUISITION sugrįžta į VA ir pasistengs visus nustebinti dar kartą! Pastarasis jų albumas „Obscure Verses for the Multiverse“ buvo taip išgirtas kritikų, kad šią grupę galima tvirtai ir argumentuotai vadinti viena geriausių šiuo metu black metalo grupių visame pasaulyje.

INQUISITION kūriniuose techniški ir nuolatos tarsi ratu besisukantys rifai panardina į transą; meditacinius intarpus čia pat keičia taškanti energija. Taip gimsta primityvus ir purvinas, tačiau tuo pat metu iki begalybės išgrynintas grupės skambesys. Tokio paties grynumo INQUISITION siekia ir savo tekstuose, dedikuotuose gamtai, okultizmui ir mistikai.

2011-aisiais INQUISITION atvyko į VA nieko nesitikėdami, o išvažiavo tvirtindami, kad tai buvo pats geriausias jų vasaros festivalis. Šiais metais grupė atlekia su dideliu entuziazmu – užkurti ant scenos dar įtaigesnį šou.

Festivalio bilietai

Prekyba bilietais į festivalį „Velnio akmuo“ prasideda vasario 27-ą dieną. Mažiausiai, tik 80 Lt, kainuojančių bilietų skaičius – ribotas. Juos galės įsigyti tik 1000 pirmųjų ištikimiausių festivalio gerbėjų, perkančių festivalio svetainėje www.devilstone.net per eBilietai sistemą.

Daugiau info:

www.devilstone.net

www.facebook.com/velnioakmuo

 

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=CN-K27yiVrk

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.