VELNIO AKMUO 2014: šiaurietiškas rokas – GET YOUR GUN

Visai neseniai „Tallinn Music Week“ grojęs ir daugelį nustebinęs danų kolektyvas GET YOUR GUN atvyksta į festivalį „Velnio akmuo“ ir atsiveža stiprų tamsios ir šiaurietiškai melancholiškos muzikos arsenalą. Nenuspėjami gyvi pasirodymai, kuriuose kiekvienas garsas atliekamas taip meistriškai, lyg skambėtų paskutinį kartą, įtraukia publiką į keistą ir tamsią grupės muzikinę kelionę.

Get_Your_Gun_promo_1

Ši danų trijulė susibūrė dar 2008 metais, kai broliai Andreas ir Simon visiškai netikėtai savo kelyje sutiko Soren, būsimą grupės vokalistą. Grupės nariai įkvėpimo semiasi iš juos supančios gamtos, kurioje vyrauja atšiaurios, gana niūrokos ir miglotos platybės. Nuo pat susibūrimo ilgai ir sunkiai dirbę, vedini užsispyrimo ir valios stiprybės, GET YOUR GUN muzikantai pagaliau subrandino ir pristatė pasauliui savo debiutinį albumą „The Worrying Kind“. Jis, beje, buvo išleistas ką tik – balandžio 11 dieną. Pasirodžiusiame albume galima išgirsti tiek sunkių gitaros rifų, persmelktų skandinavų šalims būdingo šiurkštumo, tiek įtraukiančių folk muzikos elementų. Tai neabejotinai bus vienas originaliausių šių metų „Velnio Akmens“ Rytų scenos „ginklų“.

„Velnio akmuo“ šiais metais įvyks šeštą kartą liepos 17 – 20 d. Anykščiuose, Dainuvos slėnyje. Bilietai į keturias dienas vykstantį festivalį šiuo metu kainuoja 80 litų, juos įsigyti galima festivalio svetainėje bei „Tiketoje“. Bilietai brangsta balandžio 15 d.

Daugiau informacijos:

  • www.devilstone.net
  • www.facebook.com/velnioakmuo

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.