100 post-roko minučių su GOD IS AN ASTRONAUT – rytoj!

Gegužės 20 d. Vilniuje, klube „New York“ antrą kartą koncertuos šiuo metu, ko gero, viena geriausių Europos instrumentinių post-roko grupių – airiai GOD IS AN ASTRONAUT. Nuo pat kovo pradžios vykstančio turo „Live“ metu grupė keliauja per visą Europą, o šį antradienį jų stotelė – Lietuvoje. Muzikantai praneša, kad gros nei daugiau, nei mažiau – lygiai 100 minučių.

GIAA_live_3

Grupę sudaro 2002 metais ją įkūrę broliai dvyniai ir vėliau prie jų prisijungę dar du profesionalūs muzikantai. Nuo 2013 jie yra penkiese. Pavadinimui pasiskolinę frazę iš Clive Barkerio filmo „Nightbreed“, grupės nariai nuosekliai ir talentingai įgyvendina savo muzikines idėjas.

Šiandien GOD IS AN ASTRONAUT jau išleido 7 puikius albumus ir yra vertinami visapusiškai: už profesionalią, originalią kuriamą muziką, už estetinį skonį ir jų muzikinę kūrybą lydinčias ypatingas vizualizacijas, už įspūdingus gyvus pasirodymus su audiovizualiniais efektais ir už požiūrį, kurio neišdavė nuo pat susikūrimo. Semdamiesi patirties, apkeliavę visą pasaulį ir turėdami visas galimybes pasukti komerciškesniu keliu, muzikantai vis tiek išlieka ištikimi sau ir vis dar laikosi idealo – kurti tik tokią muziką, kuri jiems patiems yra graži.

Prieš keletą metų GOD IS AN ASTRONAUT buvo įvardinti ir plačiai pripažinti viena iš trijų geriausių pasaulyje instrumentinio post-roko grupių!

Renginio info: http://www.devilstone.net/lt/news/view/193

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.