STAGNANT PROJECT klube „Metro“

2014 m. gruodžio 20 d. Vilniaus klube „Metro“ (Pamėnkalnio g. 13) gros extreme/post-thrash metal grupė iš Latvijos sostinės STAGNANT PROJECT.

STAGNANT PROJECT poster

STAGNANT PROJECT“ pradžia siekia 2010-ųjų metų žiemą. Tuo metu Paul Rutkovsky atėjo pas Ed Ondruks su idėja – sukurti muzikos grupę, tokią, kuri negalėtų įsiterpti į jokius stiliaus rėmus.

Vėliau, prie projekto prisijungus kitiems muzikantams, įvyko keli sėkmingi vasaros pasirodymai. Po jų „STAGNANT PROJECT“ nusprendė, kad pats laikas įrašyti demo albumą. Jis dienos šviesą išvydo 2012-ais, pavadinimu “Rorschach Test“. Prieš jo išleidimą, „STAGNANT PROJECT“ sugroja daugybėje sėkmingų pasirodymų Latvijoje bei už jos ribų, laimėjo jaunų grupių konkursą „Fresh Blood‘11“ (Rygoje), buvo nominuoti „Geriausia jauna metalo grupe Latvijoje‘11“ Latvijos metalo apdovanojimuose. “Rorschach Test“ susilaukė daug dėmesio iš vietinės metalo bendruomenės ir sulaukė daug teigiamų atsiliepimų.

2014-ų metų vasarį „STAGNANT PROJECT“ išleido savo sekantį darbą – EP pavadinimu „Zombie Show“. Šis albumas pažymėtas grupės istorijoje kaip didelis žingsnis į priekį. „Zombie Show“ gavo daug teigiamų atsiliepimų, nors ir stilistika labai smarkiai skiriasi nuo „Rorschach Test“.

Po pusės metų, rugsėjo 14, grupė išleido naują singlą “Satanican Dream”. Šis kūrinys pademostravo dar vieną grupės muzikos kryptį, ir, kadangi buvo profesionaliai įrašytas ir prodiusuotas, sulaukė dėmesio visame pasayluje.
Viso savo gyvavimo metu, „STAGNANT PROJECT“ dalinosi scena su pačiomis įžymiausios vietinėmis grupėmis – „Sanctimony“, „Preternatural“, „Trendkill Method“ ir pan. taip pat apšildė užsienio grupes „Reanimator“ (CA), „#####“ (RUS),“Some Call This Tragedy“ (FIN), „NU-Nation“ (RUS), „Lucifer“ (LT), „Roadkill“ (LT), ir t.t.

Daugiau apie „STAGNANT PROJECT“:
https://www.facebook.com/stagnant.project
https://www.youtube.com/user/StagnantProject/
http://stagnantprojectofficial.bandcamp.com/

Renginys facebook‘e:
https://www.facebook.com/events/825812964148458/838305329565888/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity
Įėjimas: 5 Lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.