APOCALYPTICA (koncertas) – 15-07-09

Kas
APOCALYPTICA (koncertas)
When
Ketvirtadienis, 9 liepos, 2015
20:00 - Amžius neribojamas Buy Tickets
Where
Katedros a. 4
Vilnius
Other Info
Liepos 9 d. LDK Valdovų rūmų didžiajame kieme savo naująjį albumą pristatys suomių rokeriai „Apocalyptica“. Ne kartą Lietuvoje koncertavęs charizmatiškų violončelininkų ketvertas šį sykį džiugins melomanus savo aštuntuoju studijiniu albumu „Shadowmaker“, kuris parduotuvių lentynas pasieks š.m. balandžio pabaigoje.

apo

Po grupės susikūrimo 1993 m. ir po pirmojo albumo „Plays Metallica by Four Cellos“ pasirodymo „Apocalyptica“ sulaukė tarptautinio pripažinimo ir subūrė didelę savo gerbėjų auditoriją, kurią sudaro sunkiojo metalo šalininkai ir tuo pačiu akademinės muzikos garbintojai. Keturi klasikinės muzikos virtuozai sugebėjo padaryti tai, ko iki šiol nepavyko nė vienai grupei muzikos istorijoje – tyrą, trapų ir grakštų klasikinių styginių skambesį meistriškai supinti su galinga, didinga ir lyriška sunkiojo metalo dvasia. Per daugiau kaip 20-metį grupė surengė per 1000 koncertų ir aplankė daugiau kaip 50 šalių.

Grupės „Apocalyptica“ koncertas yra įtrauktas į vasaros muzikos renginių ciklą LDK Valdovų rūmų kieme. Praėjusių metų vasarą čia vykę renginiai parodė, kad ištaigingi Renesansiniai Valdovų rūmai tobulai tinka paties aukščiausio lygio atlikėjų koncertams organizuoti – erdvus nacionalinio muziejaus Didysis kiemas pasižymi puikia akustika ir itin patogia infrastruktūra. Tad kiti šių metų festivalio vardai bus atskleisti visai netrukus.

« Back to the calendar

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.