KILKIM ŽAIBU XVII: festivalyje – nauja Ukrainos metalo pažiba SECTORIAL

Geriausias 2015 metų Ukrainos metalo albumas ir geriausias vaizdo klipas – tokie titulai puošia grupę, kuri atvyksta I Lietuvą švęsti „Rasų su Žaibais“! Žinant kokia stipri Ukrainos sunkioji scena, šie apdovanojimai kalba patys už save.

sectorialfoto3

Prieš kelerius metus, Sectorial išleidus pirmąjį ilgagrojį albumą „Erase and Reborn the Humanity“,  vienas apžvalgininkas tarė, jog jei ši grupė ir toliau eis tokia puikia kryptimi, galbūt vieną dieną jie taps savo stiliaus meistrais. Ne taip, kaip daugelis grupių šiais laikais, Sectorial bėgant laikui smarkiai tobulėjo ir formavo savo išskirtinį skambesį, jų kūrybinis polėkis ir potencialas nė kiek neišblėso ir jau 2015 metais „The Best Ukranian Metal Act“ apdovanojimuose grupės antrasis albumas „We are the Titan‘s Rising Ashes“ buvo pripažintas geriausiu metų albumu, o vaizdo klipas „Tree Eater“, kuriame grupė perteikia dainos emociją degančiu legendomis ir padavimais apipintu Ukrainos mišku, buvo paskelbtas geriausiu klipu.

Savo kelią Sectorial pradėjo grodami Thrash ir Grindcore mišinį su folk prieskoniais, toks stilius dominavo pirmuose trijuose EP ir dar pirmajame ilgagrojame albume. Visgi, metams bėgant, grupė tolygiai ėjo prie Blackened Death Metal paįvairinto stipriais etniniais elementais. Toks stilius šiai grupei yra puikus įrankis išreikšti, koks svarbus yra gyvenime tikrumas ir pabudimas iš slogaus komercijos ir primestų standartų sapno. Sectorial nešama žinutė labai svarbi ir mums, lietuviams, ir kiekvienai kitai pasaulio tautai, kurios tapatumas yra paveiktas globalių standartų ir  gamtos naikinimo.

Primename, kad festivalis KILKIM ŽAIBU XVII griaudės birželio 23-24-25 – tris dienas ir tris naktis prie Lūksto ežero, Varniuose.

Ir nepraraskite budrumo, naujienos apie renginį dar tik prasideda. Sklinda gandai, kad bus gerai kaip visada tik su dar daugiau stipriausio rokenrolo!

Bilietai į festivalį šiuo metu kainuoja 28 €.

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.