Vilnius – 02/06/16 – Šv. Kotrynos bažnyčia – Vardan Hovanissian ir Emre Gültekin (koncertas)

Kas
Vardan Hovanissian ir Emre Gültekin (koncertas)
When
Šeštadienis, 6 vasario, 2016
19:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Šv. Kotrynos bažnyčia (map)
Vilniaus g. 30
Vilnius, Lietuva
Other Info
Šie kūrėjai pristatys savo pirmąjį bendrą albumą „Adana“, skirtą paminėti šimtosioms armėnų tautos genocido metinėms. Egzotiška ir natūrali tarsi kvėpavimas dueto muzika pakylėja klausytoją bei atskleidžia vilties triumfą prieš neapykantą ir istoriją.

Vardan Hovanissian (Armėnija) – plačiai pripažintas tradicinių armėnų pučiamųjų instrumentų žinovas. Talentingasis atlikėjas, grojimo paslapčių išmokęs pas Khachik Khachatryan, yra tituluojamas duduko muzikos ambasadoriumi, įkūnijančiu Armėnijos muzikos dvasią. Jis yra koncertavęs drauge su Armėnijos Nacionalinės liaudies muzikos ansambliu, savo gimtosios šalies grupėmis „Gandzasar“, „Marathouk & Ervand Saharouny“. O muzikiniai susitikimai su Tigran ir Yasmin Levy peraugo į pasirodymus visame pasaulyje.

Emre Gültekin (Turkija), duete pasirodantis su sazu, baglama ir tambūru bei atliekantis vokalo partijas, yra kilęs iš garsios muzikantų šeimos, kurioje groti yra taip pat natūralu kaip kvėpuoti.Pripažintas menininkas Emre Gültekin šiandien dalyvauja daugybėje projektų, pasižyminčių įvairiomis muzikinėmis įtakomis bei skirtingo pobūdžio kūryba – nuo Malick Pathe Sow (Senegalas) iki Goran Bregovic (Serbija), Véronique Gillet (Belgija) ir Dadmehr (Iranas).
KONCERTAI
Vasario 6d. 19val. Šv.Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Vasario 7d. 18val. Nacionalinis Kauno dramos teatras

ATLIKĖJAI
Vardan Hovanissian (Armėnija) - dudukas
Emre Gültekin (Turkija) - vokalas, saz, baglama, tambūras

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.