Konkursas „Metro Rock Battle 2016“

Šiandien prasidedančiame ir kovo 18 – balandžio 30 dienomis vyksiančiame konkurse, rokeriai turės galimybę varžytis dėl pinigų ir šlovės. „Metro Rock Battle 2016“ konkursas, kurio metu scenoje pasirodyti gali praktiškai visi norintys, svarbu, kad būtumei roko muzikantas, rengiamas jau trečią sykį.

Tų, kurie įveiks pirmąją kliūtį lauks kovos pusfinaliuose balandžio 16 ir 23 dieną, o patiems pajėgiausiems gitaras teks sukryžiuoti finale, kuris įvyks balandžio 30 dieną. Čia ir paaiškės, kas bus tituluotas konkurso laimėtoju bei susižers pragarišką, roko muzikantų vertą, prizą – 666 eurus! Tačiau pinigai ne vienintelis apdovanojimas lauksiantis konkurso dalyvių. Tie, kuriems iki geriausių vardo šiek tiek pritrūks, neturės sielotis. Kaip rodo ankstesnių konkursų praktika, konkurso metu grupes akylai stebi Lietuvos ir užsienio šalių roko festivalių organizatoriai. Tiems, kurie šiems šulams palieka didžiausią įspūdi, neretai įteikiami kvietimai pasirodymus surengti jų organizuojamų švenčių scenose.

Tarp komisijos narių, kas kartą matysime ne tik koncertų ir festivalių organizatorius bet ir nusipelniusius Lietuvos roko scenos vilkus, muzikos žurnalistus, roko klubų vadovus ir kitus įtakingus asmenis, kurie roko muziką ir rokenrolo kultūrą išmano, kaip savo penkis pirštus.

Papildoma užduotis grupėms, kurios pateks į pusfinalį – kiekviena grupė turės paruošti po 1 lietuvišką POP koverį ir atlikti jį ROCK stiliumi. Dainų sąrašas bus paskelbtas kovo 18 d. Dainos pasirenkamos burtų keliu. Lauksime kiekvienos grupės atstovo. Šita nauja užduotis palengvins darbą komisijai ir bus smagi pramoga ne tik muzikantams, bet ir žiūrovams.

Grafikas:

Kovo 18 d.

  1. All is Lost https://www.facebook.com/Allislostt/info/?tab=overview
  2. Inovert https://www.facebook.com/inowert/?ref=ts&fref=ts
  3. INSIDE BLACK https://www.facebook.com/inside.black.band/?fref=ts

Balandžio 2 d.

  1. Halogenai https://www.facebook.com/Halogenai-1606527526283835/timeline
  2. A Metaphor For Betrayal https://www.facebook.com/AMetaphorForBetrayal/?fref=ts
  3. Ruthless Love https://www.facebook.com/RuthlessLoveBand/info/…

Balandžio 9 d.

  1. Low Budget Disco Project https://www.facebook.com/low.budget.disco.project/?fref=ts
  2. SagittariuS https://www.facebook.com/sagittariusLT/?fref=ts
  3. NekKralai https://www.facebook.com/nekkralai/?fref=ts

Balandžio 16 d.

  1. BASI https://www.facebook.com/grupeBASI/?fref=ts
  2. Clockwork Creep https://www.facebook.com/cwcreep/?fref=ts
  3. Only Once https://www.facebook.com/OnlyOnceLT/?fref=ts

Pusfinaliai – balandžio 23 d., balandžio 30 d.

Finalas – gegužės 7 d.

rock battle 4

 

Anksčiau vykusiuose „Metro Rock Battle“ jau triumfavo grupės „Posterity“ ir „Red Carpet Disaster“, o taip pat kolektyvas „Will’N’Ska“. Taigi, pasinaudoti savo šansu gali visas roko muzikos atmainas grojančios grupės ir atlikėjai. Konkurso rengėjai taip pat netaiko jokių amžiaus ar populiarumo cenzų, nesvarbu ar groti pradėjai vakar, ar jau stovėjai didžiosiose Lietuvos ar net Europos scenose, „Metro Rock Battle“ ringe esi laukiamas svečias.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.