Kaunas – 09/10/16 – Kauno Žalgirio arena – NICKELBACK (koncertas)

Kas
NICKELBACK (koncertas)
When
Šeštadienis, 10 rugsėjo, 2016
20:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Karaliaus Mindaugo pr. 50
Kaunas, Lietuva
Other Info
Dešimtis milijonų įrašų pardavusi roko grupė NICKELBACK skelbia pasaulinį koncertinį turą, kurio metu rugsėjo 10 d. surengs vienintelį pasirodymą Lietuvoje - Kauno “Žalgirio” arenoje. Visus gruпpės 2016 m. koncertus “apšildo” Kanados rokeriai “Monster Truck”. Šio turo koncertai įvyks net 30 Europos miestų.

50 milijonų parduotų įrašų ir JAV žurnalo „Billboard“ suteiktas geriausios praėjusio dešimtmečio roko grupės titulas – tai tik pora įrodymų, kad NICKELBACK roko pasaulyje užima išskirtines pozicijas. NICKELBACK gali pasigirti dešimtimis muzikos apdovanojimų, visame pasaulyje populiariais hitais, pasirodymais didžiųjų roko festivalių scenose ir jau aštuoniais studijoje įrašytais albumais. Visame pasaulyje išgarsėjo 2001-aisiais – eterį sudrebinusiu hitu „How You Remind Me“, kuris pasiekė pirmąją vietą JAV perkamiausių singlų sąrašuose ir žurnalo „Billboard“ vėliau buvo pripažintas geriausiu dešimtmečio roko kūriniu. Daina buvo nominuota „Grammy“ statulėlei, tapo ir dažniausiai JAV radijo praėjusį dešimtmetį transliuotu kūriniu – eteryje ji skambėjo daugiau nei 1,2 milijono kartų ir iki šiol yra laikoma NICKELBACK vizitine kortele.

NICKELBACK sugrižįmą į Europą su galingu roko šou, geriausiai apibūdina grupės vokalisto Čado Kroegerio žodžiai: "Pasiruoškit Europa, mes sudrebinsime tave!”

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.