Vilnius – 06/08/17 – Menų fabrikas LOFTAS – THEODOR BASTARD (koncertas)

Kas
THEODOR BASTARD (koncertas)
When
Ketvirtadienis, 8 birželio, 2017
20:00 - Išankstinių bilietų kaina - 12 eur. Nuo birželio 1d. - 15 eur - All Ages Buy Tickets
Where
Menų fabrikas LOFTAS (map)
Švitrigailos g. 29
Vilnius, Lietuva
Other Info
Grupė pirmą kartą pasirodžiusi ir pavergusi klausytojų širdis festivalyje KUNIGUNDA LUNARIA, ne kartą džiuginusi MĖNUO JUODARAGIS publiką, THEODOR BASTARD (Sankt Peterburg) - VĖL LIETUVOJE, su išskirtiniu koncertu menu fabrike Loftas, vasaros terasoje.

Viena įdomiausių ir geriausių šiuolaikinės Europos muzikos grupių, jungianti world, trip-hop'ą, darkkawe, rytietiškas ir Balkanų tradicijas, bei šiaurietišką mistiką. Iš Sankt Peterburgo kilęs kolektyvas ne kartą koncertavo Lietuvoje, švytėdamas nepaprastu ritmų ir melodijų srautu, ypatinga archainių instrumentų ir šiuolaikinio skambesio derme.

THEODOR BASTARD pasirodymas - tai magiškas muzikos, grožio, psichodelikos ir amžinybės aktas.
THEODOR BASTARD pelnytai laikomi ryškiausiais Rusijos alternatyvios scenos atstovais. Iš kitų kūrėjų grupė išsiskiria įprastiems apibūdinimams nepasiduodančia stilistika, perfekcionistiniu grupės įkūrėjo Fedor Svolotch požiūriu į garso prodiusavimą, bei unikaliu vokalistės Yana Veva balsu.

Koncertiniai pasirodymai yra viena stipriausių „Theodor Bastard“ veiklos pusių. Scenoje pasirodantys šeši muzikantai kuria prikaustantį muzikinį veiksmą, naudodami įvairiausius elektroninius įrenginius, roko gitaras, kartu su etninio skambesio perkusija, šimtametės violončelės, kanklių, arfos ir egzotiškų instrumentų garsais.

THEODOR BASTARD yra groję tokiuose Europos muzikiniuose festivaliuose, kaip Wave-Gotik-Treffen Vokietijoje, Castlefest Nyderlanduose, Dark Bombastic Evening Rumunijoje, Mėnuo Juodaragis Lietuvoje ir kituose.

Grupės albumai išleisti 5 šalyse: Vokietijoje, Meksikoje, Argentinoje, Turkijoje ir Rusijoje.

O kam vieno koncerto per maža - galima apsilankyti ir Rygoje!

Daugiau informacijos apie grupę galite rasti oficialiuose jos tinklapiuose:
- http://theodorbastard.com/
- https://www.facebook.com/TheodorBastard/

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.