Vokalistas Udo Dirkschneideris paskutinį kartą atliks „Accept“ dainas ir koncerte Vilniuje

DABAR arba NIEKADA! Jei išskirtinio vokiečių sunkiojo roko vokalisto Udo Dirkschneiderio grupės „U.D.O.“ repertuarą jo gerbėjai Lietuvoje girdėjo jau ne kartą, dabar jie turės neeilinę progą paskutinį kartą išgirsti programą, kuriame, dainininko teigimu, jis paskutinį kartą gyvai atliks jau tikra klasika tapusias „Accept“ dainas. Kadangi pernai praūžęs projekto „Dirkschneider“ pasaulinis koncertinis turas sulaukė milžiniško susidomėjimo, daugelio melonamų pageidavimu jis bus pratęstas dar metams. Šįkart į gastrolių tvarkaraštį sėkmingai pakliuvo ir Lietuva.

Vienintelis „Dirkschneider“ koncertas Lietuvoje lapkričio 7 d. įvyks Vilniaus „Rock River Club“. Bilietus į renginį  platina „Tiketa“ kasos ir internete.

Nepaisant tam tikrų nesutarimų su buvusiais Udo Dirkschneiderio bendražygiais iš grupės „Accept“, tų laikų kūrybinių nuopelnų iš istorijos neišbrauksi. Tad ilgą laiką paties Udo grupės „U.D.O.“ repertuare greta savų kūrinių skambėjo tokie hitai, kaip „Metal Heart“, „Princess Of The Dawn“, „Balls to the Wall”. Neseniai vokalistas nusprendė ateityje atsiriboti nuo „Accept“ laikų ir groti tik savo grupės kūrinius. Tad Udo Dirkschneideris paskelbė koncertinį turą „Back To The Roots“, kuriame suteikia fanams galimybę trumpam sugrįžti į senus laikus ir išgirsti populiariausias „Accept“ dainas su originaliu vokalistu. Koncertai sulaukė didžiulio susidomėjimo, dauguma jų buvo išparduoti iki koncertų datos. Be to, publika pageidavo ir kitų seniai neskambėjusių „Accept“ hitų. Taigi ankstesnės gastrolės taip pat jau tapo istorija – grupė „Dirkschneider“ šiemet turuos, turėdama beveik visiškai atnaujintą repertuarą!

„Liko tiek daug nesugrotų hitų, kurių žiūrovai pageidavo. Taigi mes tiesiog privalome juos įtraukti į naują programą“, komentuoja pats Udo Dirkschneideris. Projekte „Dirkschneider“ jam talkina grupės „U.D.O.“ muzikantai. Jau aišku, kad iš jos gretų pasitraukusį gitaristą Kasperi Heikkineną pakeitė brazilų muzikantas Billas Hudsonas, dar dalyvaujantis grupės „Trans-Siberian Orchestra“ veikloje. Tuo tarpu po antrųjų „Dirkschneider“ gastrolių bus užverstas svarbus Udo Dirkschneiderio karjeros puslapis – toliau „gyvai“ bus atliekamos tik jo grupės „U.D.O.“ dainos.

Šios istorijos liudininkais šį rudenį taps ir ilgamečiai Udo Dirkschneiderio gerbėjai Lietuvoje. Specialią koncertinę „Back To The Roots. Part II“ programą jie išgirs lapkričio 7 dieną vieninteliame koncerte Vilniaus „Rock River Club“.

 

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.