Vilnius – 03/20/18 – Rock River Club – THERION (koncertas)

Kas
THERION (koncertas)
When
Antradienis, 20 kovo, 2018
19:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Rock River Club (map)
Upės g. 9
Vilnius, Lietuva
Other Info
THERION - Beloved Antichrist Tour 2018
+ support IMPERIAL AGE
+ opener NULL POSITIV

Ypatingiems koncertams reikia ruoštis iš anksto! 2018 metų kovo 20 d. į Lietuvą po ilgos pertraukos sugrįžta viena žymiausių švedų simfoninio metalo grupių „Therion“. Šis sugrįžimas bus ypatingas –koncertiniame ture grupė pristatys naują roko operą „Beloved Antichrist“. Kartu pasirodys ir dvi lydinčios grupės – „Imperial Age“ ir „Null Positiv“. Vienintelis trijų kolektyvų koncertas įvyks Vilniaus „Rock River Club“.

Bilietus į “Therion“ koncertą platina „Tiketa“ kasos ir internete.
Kai 1987 metais penkiolikametis gitaristas Christofer‘is Johnsson‘as įkūrė tuomet „madingo“ death metalo grupę „Therion“, niekas nesitikėjo, kad ilgainiui jie taps vienu žymiausių simfoninio metalo kolektyvų ne tik Švedijoje, bet ir pasaulyje. O praėjus 30 metų, ši grupė į žanro istoriją įrašys naują įrašą – išleis roko operą „Beloved Antichrist“. Tai bus grupės įkūrėjo C. Johnsson‘o ilgo ir kruopštaus darbo rezultatas. 3 albumų komplektas, kuris pasirodys 2018 metų sausio 26 d., yra daugiau nei konceptualus leidinys. Tai daugiaplanis pasakojimas, kurio istorija iš dalies įkvėpta Vladimino Solovjovo kūrinio „A Short Tale Of The Antichrist“.

Roko operoje yra net 29 personažai, atliekantys savas vokalines partijas. Dėl to grupė „Therion“ pasitelkė ne tik didelį chorą, bet ir atskirus 29 dainininkus, kad ši epinė istorija taptų „gyvu“ pasakojimu. Dėka ilgalaikio bendradarbiavimo su vokalistais Thomas Vikstrom, Lori Lewis ir Chiara Malvestiti grupės gerbėjai išgirs klasikinį jos skambesį, o nauji balsai suteiks muzikai naujų atspalvių.

2014 metais britų žurnalas „Iron Fist“ rašė: „Metalo muzikos pasaulis nebus toks pat, jei jame neliks grupės „Therion“. Šiandien tai dar labiau panašu į tiesą, nes „Beloved Antichrist“ epopėja žada ypatingas emocijas ir neeilinius potyrius.

Naujasis muzikos leidinys bus suskirstytas į kelias dalis, kurių bendra trukmė - net 3,5 val. Taigi švedų kolektyvas dabar suka galvas, kaip jį visą perkelti atlikimui scenoje. Be abejo, tai pavyks, nes jo pristatymui jau paskelbtas europinis turas, kuris startuos 2018 metų vasario 1 d. Esene ir truks iki balandžio 7 d. Vienas šio turo koncertas įvyks ir Lietuvoje. Taigi grupės „Therion“ gerbėjai gali ruoštis ypatingai progai – kovo 20 dienos vieninteliam koncertui Vilniaus „Rock River Club“. Nepraleiskite progos „pasverti“ simfoninio metalo istorijos kertinį akmenį!

« Back to the calendar

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.