Vilnius – 10/09/18 – Klubas „nArauti“ – CONAN (koncertas)

Kas
CONAN (koncertas)
When
Antradienis, 9 spalio, 2018
20:00 - Durys - 19:00. Auka - 10 eur, prie durų renginio dieną - All Ages Buy Tickets
Where
Klubas "nArauti" (map)
Konstitucijos pr. 23
Vilnius, Lietuva
Other Info
Į Lietuvą vėl atvyksta britų doom metalo atlikėjų trio herojišku pavadinimu „Conan“. Šis Liverpulio kolektyvas susibūrė 2006 metais ir išsiskiria sunkaus bei žemo skambesio natų gausa savo muzikoje. Dėl to net šio trejeto stilius vadinamas „caveman battle doom“.

Jų skambesio struktūra gana sudėtinga, bet dėl to jis tik įdomesnis ir labiau intriguojantis. Dainose dažnai kinta muzikos tempas ir galingumas, todėl kartais kelia nuostabą, kad visa tai išgaunama tik gitaros, bosinės gitaros ir mušamųjų dėka.

Grupėje kelis kartus keitėsi sudėtis, bet joje visada buvo tik trys muzikantai. Šiuo metu tai vienas komandos įkūrėjų, nuo pat kolektyvo susibūrimo gitara grojantis ir dainuojantis Jonas Davisas, ir du vėliau prisijungę nariai – boso gitaristas Chrisas Fieldingas ir būgnininkas Johnny Kingas.

Į turą grupė leidžiasi pristatyti naujausio savo darbo, rugsėjo 14 d. išleisto albumo „Existential Void Guardian“. Tik tarp kitko - albumas išleistas po "Napalm Records" leiblu.

„Ar girdite mūšio gausmą? Ar juntate kraujo kvapą? Tūkstantis aukštai iškeltų galvų kančios iškreiptais veidais. Hail, Conan!“

Conan - caveman battle doom, Didžioji Britanija
https://youtu.be/3kY8-Vhiq7w

WifebeateR - dirt heavy blues , Kaunas
https://youtu.be/v_Tzf3xS98k

Cunabula - atmospheric post/progressive metal, Vilnius
https://cunabula.bandcamp.com/album/scar


« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.