„Testament“ po koncerto Vilniuje mėgausis elitine degtine ir šampanu

Šiandien perpiet savo ištaigingu dviaukščiu turo autobusu į Vilnių atvyksta JAV thrash metal legendos – grupė „Testament“. Naktį menų fabrike „Loftas“ jie pasiruošę surengti karštą metalo vakarėlį, po kurio mėgausis gerai atšaldytais gėrimais.

testament-570f3c1996311

„Sprendžiant iš to, kokį techninį sąrašą gavome, vyrai „Lofte“ turėtų užkurti tikrą pirtį, po kurios jiems reikės atsigaivinti. Ruošiame baro šaldiklius, pagaminsime maždaug 500 kg ledo“, – pasakoja organizatoriai.

Lede amerikiečiai galės atsišaldyti savo iš anksto užsisakytus gėrimus: „Veuve Cliquot“ ar „Moet Chandon“ šampaną, degtinę „Grey Goose“, įvairių rūšių vyną.

Su „Testament“ atvyksta 20 žmonių komanda, todėl reikalavimų sąraše yra 100 butelių vandens, 24 rūšių limonado gėrimai mažuose plastikiniuose – ne stikliniuose ir ne litriniuose – buteliuose, taip pat – energetiniai gėrimai ir alus, šalta arbata, ekologinės apelsinų ir spanguolių sultys.

„Vienas keistesnių prašymų – migdolų pienas. Su tokiu pageidavimu susidūrėme, ko gero, pirmą kartą“, – sakė koncerto organizatoriai.

„Testament“ nėra vegetarai. Vos atvykę jie norės pasistiprinti užkandžiais su kalakutiena, vištiena, saliamiu ir kumpiu. Pageidauja šveicariško sūrio, 12-os grūdų duonos. Persirengimo kambariuose turi būti padėta braškių, mėlynių, avokadų ir pomidorų, meksikietiškų traškučių ir avinžirnių humuso.

Poilsio zonoje privaloma kondicionavimo ir šildymo sistema, espreso kavos aparatas ir švarūs vonios kambariai. Po koncerto jie norės trijų patiekalų vakarienės.

Nepaisant ilgo prašymų sąrašo, kultinė grupė demonstruoja draugišką požiūrį į savo fanus, ir sakė, kad prie jų nereikėtų bijoti prieiti. Pirmieji tai padarys „Testament“ šį vakarą apšildysiančios grupės: lietuviai „Phrenetix“ ir kroatai „Infernal Tenebra“. Rinkdamiesi juos, „testamentai“ teigė, kad vienintelis svarbus kriterijus – energija. Jos turi būti ypač daug.

Bilietus į koncertą galima įsigyti organizatorių puslapyje rokonaktys.lt, „Tiketoje“ arba renginio vietoje.

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.