Varniai – 06/28/18 – Varniai – KILKIM ŽAIBU XIX (festivalis)

Kas
KILKIM ŽAIBU XIX (festivalis)
When
Ketvirtadienis, 28 birželio, 2018
12:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Varniai (map)
Varniai, Lietuva
Other Info
Festivalis KILKIM ŽAIBU XIX kviečia jungti savo keisčiausias svajas ir neišsipildžiusius troškimus į vieną grandinę ir kartu patirti kelionę į pasaulį, kurį kuriame patys. Kiekvienas iš mūsų turi savo tiesas ir savo iliuzijų pasaulį. Mūsų tikslas yra Jūsų iliuzijas ir norus apjungti į vieną srovę, kurios sprogimo kulminacija taptu įsimintiniausiu vasaros savaitgaliu. Būkite maištingi, būkite aktyvūs, siūlykite, junkitės, dalyvaukite – jus galite tapti kitokios ugnies kibirkštimi.
Neramios ir maištingos sielos festivalis KILKIM ŽAIBU siūlo jums kelionę į pasaulį, kuriame nėra laiko ribų, kelionę į erdvę, kurioje Tavo muzika yra klausoma ir suprantama, kelionę TEN, kur Tu gali būti savimi ir būti šalia žmonių, kurių artumas Tau yra malonus.
Tiltus tarp tradicijų ir alternatyvaus meno statantis festivalis KILKIM ŽAIBU XIX vyks 2018 m. birželio 28-30 dienomis nuostabiame Lūksto ežero kurorte, Varniuose.
Nors festivalis vyksta beveik dvi dešimtis metų, atrandančių festivalį vis dar daugėja. Auga ir nuostaba bei gandai apie renginį. Nors festivalis vyksta čia pat Lietuvoje, daugeliui jis atrodo tiesiog nepasiekiamas dėl pažiūras skiriančios bedugnės. Kitiems atvirkščiai, pažinimo džiaugsmas padeda apkeliauti pusę žemės rutulio tam, kad papultų į tą unikalų pasaulį sunkiai suvokiamu pavadinimu KILKIM ŽAIBU.
Noras laikytis šaknų ir žingeidumas tyrinėjant ekstremaliausios muzikos šiuolaikines tendencijas išaugino festivalį į vieną unikaliausių reiškinių Baltijos regione. Festivalio spektras itin platus, nuo senosios kultūros ir gyvensenos suvokimo iki šiuolaikinio tamsiausio meno išraiškos formų. Tegul nelieka atsakyta, kodėl elgiamės būtent taip ir ne kitaip. Mums užtenka žinoti, kad dar ir dar kartą norime grįžti į tą žaibuojantį vasaros pradžios atidarymą, kuris sklidinas kovingumo, ugnies, griausmo ir ekstremaliausio visų laikų rokenrolo!
Ateinantis KILKIM ŽAIBU žada išlaikyti praėjusių metų apimtis ir žengti žingsnį pirmyn. Tris dienas ir tris naktis griaudėsiančiame festivalyje numatomos dvi profesionalios scenos, gausesnės senovinės programos dalyvių pajėgos, daugiau ir įvairesnių alternatyvios/ekstremalios muzikos kolektyvų iš daugybės šalių, kurių tarpe pasaulyje garsūs vardai! Festivalis žada nepamiršti savo ištikimų gerbėjų ir tapti patrauklus ištroškusiems naujų įspūdžių.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.