Vilnius – 05/04/18 – Klubas „nArauti“ – Infinite Agony Ritual 3 (koncertas)

Kas
Infinite Agony Ritual 3 (koncertas)
When
Penktadienis, 4 gegužės, 2018
20:00 - Auka 6€ - 18+
Where
Klubas "nArauti" (map)
Konstitucijos pr. 23
Vilnius, Lietuva
Other Info
SULLEN GUEST (Death/Doom Metal) Vilnius, LT
2014 metais susikūrę kaip female-fronted grupė išleido debiutinį EP "Will you Greet the Sullen Guest as an old friend?". Dėl narių kaitos ir tikrosios savo skambesio paieškos pastaruosius metus pratylėjusi, pakeitusi skambesį ir palikusi moterišką amplua, grupė sugrįžta su trenksmu į Lietuvišką metalo sceną 2018m. pradžioje pristatydami savo albumą „IIIIXXI“!
https://www.facebook.com/SullenGuest
https://www.youtube.com/watch?v=Bb3PQqEy4ao

INCINERATOR (Death Metal) Warszaw, PL
Vaikinai savo įkvėpėjais vadina grupes Deicide, Cannibal Corpse, Entombed, Nihilist, Merciless, Vader ir Slashing Death. Grupės idėja gimė vėlų 2014-ųjų rudenį. Po kelių mėnesių materializavosi singlas Impurity, kiek vėliau - demo Death Descends ir EP Rotten Flesh Macabre. Zapierdole death metalu kurwa!
https://www.facebook.com/incineratorPL
https://www.youtube.com/watch?v=NRXYyksLyhk
https://incineratorpl.bandcamp.com/

SECTORIAL (Blackened Death Metal, Ethnic) Boyarka, Kyiv, UA
Kolektyvas iš Ukrainos, Kijevo rajono. Savo muziką atlieka įvairiais etniniais instrumentais. 2015m.grupės albumas “We Are The Tising's Rising Ashes" buvo apdovanotas geriausio metų metalo albumo nominacijoje, o jų vaizdo klipas “Tree Eater" - The Best Ukrainian Metal Act. Muzikantai, turintys didelę koncertinę patirtį, pasirodymo metu sukuria tikrą šou, pilną nepridengtos laukinės energijos. Šiuo metu Sectorial ruošia naują trečiąjį pilnaformatį albumą, kurio ištraukas galima bus išgirsti mūsų trečiajame Infinite Agony rituale.
https://www.facebook.com/sectorialUA
https://sectorial.bandcamp.com/album/we-are-the-titans-rising-ashes
https://www.youtube.com/watch?v=53grkVSRYJ0

PAGANLAND (Pagan Black Metal) Lviv, UA
Įkurta 1997 m. Lvove - viename iš gražiausių Ukrainos miestų, kurio išvystytos tradicijos įtraukė paskutinio tūkstantmečio Europos kultūrinę dvasią ir kiekvienas akmuo kvėpuoja šimtmečių nykimo ir atgimimo istorija bei karais. Grupės nariai bando išreikšti savo meilę vietinei žemei. Žmogus gali ir turi stovėti už tiesą, o gyvenimo tiesa seniai buvo nustatyta mūsų protėvių. Visa grupės kūrybinės veiklos reikšmė yra duoklė savo žemei, savo senovės kultūrai, savo istorijai.
https://www.facebook.com/PaganlandOfficial/
https://vk.com/paganlandofficial
https://www.youtube.com/channel/UC0sn0Klluncg4WhRSi1JEkA/videos
https://soundcloud.com/user-321982068-78112625

RATTLER (Death/North Shaman Metal) Tallinn, EE
Seniausia ir ekstremaliausia Death Metal grupė iš Estijos sostinės Talino, įsikūrusi 1990m. Grupės įkūrėjo ir lyderio Ruslano įkvėpėjai - Deicide. RATTLER sudėtis buvo gana trapi, o po kiekvieno įrašo ji subyrėdavo ir vėl materializuodavosi iš naujų veidų ir vardų, todėl daugelis žinomų šiandieninės Estijos metalinės scenos atstovų turėjo savo RATTLER akimirkas! RATTLER atnešė naują stilių - NORTH SHAMAN METAL!
https://www.facebook.com/rattlernbm
https://rattler.bandcamp.com/album/warriors-way
https://www.youtube.com/watch?v=EjnZPoY59Aw

CAVUS (Black Metal) Porvoo, FI
Piktavalė esybė, pagimdyta neapykantos ir okultizmo, gimė 2007 m. Porvoo miestelyje ir beveik tuoj pat pritraukė visos juodmetalio visuomenės dėmesį. Nuo savo egzistencijos pradžios šutvė paleido nuodyti pasaulį savo EP - "Cavus" (2009) bei skleisti marą bei šleikštulį - debiutinį albumą "Fester And Putrefy" (2010). Cavus skambesį visiškai apibūdina tokios sąvokos kaip agresija, greitis, tamsa, pirmykštis pyktis ir atmosferiškai magiškas niūrumas, apipinantis savo kerais kiekvieną grupės kompoziciją. Toks medžiagos pateikimas paglostys kiekvieno trve klausytojo ausį bei palepins išalkusius senųjų Hellhammer ir Bathory garsų, taip pat nenuvils ir skandinavų juodojo metalo senosios mokyklos gerbėjų.
www.facebook.com/CavusMusic
https://youtu.be/2TF_15BoXCs
https://open.spotify.com/artist/2cTC2tDVH4lGLokyUqwigw

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.