Vilnius – 03/23/19 – Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) – U.D.O. (koncertas)

Kas
U.D.O. (koncertas)
When
Šeštadienis, 23 kovo, 2019
19:00 - All Ages
Where
Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) (map)
Pamėnkalnio 7
Vilnius, Lietuva
Other Info


2019 metų pavasaris bus džiugus Mr. Vokiečių Metalo balso Udo Dirkschneiderio gerbėjams Lietuvoje. Kovo 23 d., šeštadienį Vilniuje vėl pasirodys grupė U.D.O., kuri pristatys naują studijinį albumą „Steelfactory“. Vienintelis koncertas įvyks pramogų salėje „Vakaris“. Bilietus į šį renginį jau platina BILIETAI LT kasos ir internete.

Kur bedainuotų iš specifinio kimaus vokalo iškart atpažįstamas Udo Dirkschneideris, jo koncertai yra laukiami ir po to dar ilgai aptarinėjami. Laikas parodė, kad šis vokalistas visada itin laukiamas Lietuvoje – sena mūsų publikos meilė jam nerūdija. Po projekto „Dirkschneider“, su kurio koncertine programa visiems laikams atsisveikino su „Accept“ kūryba ir apsuko du ratus aplink pasaulį, dainininkas ir jo grupė jau septintą kartą sugrįš ten, kur dėl šilto žiūrovų palaikymo jaučiasi kaip namie.

Po paskutinio albumo praėjus beveik ketveriems metams, šios vasaros paskutinę dieną grupė U.D.O. išleido naują albumą „Steelfactory“. O rudenį taipogi atnaujino savo sudėtį – būgnininko vietoje įsitvirtino vokalisto sūnus Svenas Dirkschneideris ir vieno iš gitaristų pozicijas tvirtai laiko Andrey Smirnov. O štai kiti du nariai yra nauji: ritmo gitara groja Dee Dammersas, o boso gitaristas yra Tilenas Hudrapas.

Ne itin svarbu, su kokiais muzikantais bendradarbiauja Udo Dirkschneideris – jo komandoje yra tvirta nuostata: čia nėra vietos beprasmiam ir lėkštam heavy metalui ir jį visada atlieka tikri profesionalai. O naujo, jau šešiolikto studijinio albumo „Steelfactory“ repertuaras parodo nesikeičiančią grupės atliekamo europietiško heavy metalo dvasią ir puikiai atspindi šiuolaikines jo tendencijas. Net ir jo pavadinimas siejamas su Udo Dirkschneiderio, pravardžiuojamo „vokiečių metalo tanku“, tvirta laikysena scenoje. Naują albumą prodiusavo danas Jacobas Hansenas, kuris atsakingas už Danijos roko žvaigždžių „Volbeat“ studijinius darbus.

Grupė U.D.O. su savo išskirtiniu frontmenu nekantriai laukia dar vieno susitikimo su savo gerbėjais Lietuvoje, kuris įvyks 2019 metų kovo 23 dieną, šeštadienį, klube „Vakaris“ Vilniuje. Kaip sako viso pasaulio grupės fanai: Visi už vieną – vienas už visus: One Heart – One Soul!

DIE HARD agency www.facebook.com/diehardagency

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.