Vilnius – 10/30/20 – Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) – FLESHGOD APOCALYPSE (concert)

Kas
FLESHGOD APOCALYPSE (concert)
When
Penktadienis, 30 spalio, 2020
TBD - All Ages
Where
Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) (map)
Pamėnkalnio 7
Vilnius, Lietuva
Other Info
Pradedame ruoštis kitam Helovynui jau prieš šias Kalėdas! O tiksliau dar vienam kitų metų rudens muzikiniam įvykiui: pirmajam simfoninio metalo atlikėjų „Fleshgod Apocalypse“ koncertui Lietuvoje. 2020-ųjų spalio 30 dieną jie su kanadiečiais „Ex Deo“ ir kitais renginio svečiais koncertuos klube „Vakaris“ Vilniuje. Bilietus į šį renginį platina BILIETAI LT kasos ir internete.

Grupė „Fleshgod Apocalypse“ susibūrė 2007 metais Italijos Perugia mieste. Ją įkūrė kito kolektyvo „Hour of Penance“ frontmenas Francesco Paoli. Jau kitąmet naujoji komanda leidosi į koncertines gastroles Europoje su žymiomis sunkiosios muzikos grupėmis „Behemoth“, „Dying Fetus“, „Suffocation“, „Napalm Death“ ir kt. Tais pačiais metais jie debiutavo albumu „Oracles“. Pakeitę kelias leidybines kompanijas, italai galiausiai pasirašė sutartį su sunkiosios muzikos leidybos gigantais „Nuclear Blast“, taipo įtvirtindami šio muzikos žanro žvaigždžių statusą. Dabar kolektyvo diskografijoje yra jau 5 studijiniai albumai, kurių išskirtinumas – vienintelis žodis kiekvieno jų pavadinime. Naujausias „Veleno“ išleistas 2019-ųjų pavasarį. Jo pristatymui ir rengiamos koncertinės gastrolės „Veleno Across Europe Tour 2020“, kurių metu grupė „Fleshgod Apocalypse“ pirmą kartą pasirodys ir mūsų šalyje.

Su „Fleshgod Apocalypse“ kartu atvyks kanadiečių melodingojo death metalo atlikėjai „Ex Deo“, susibūrę 2008 metais Kvebeke. Tai kitos gerai žinomos šios šalies komandos „Kataklysm“ frontmeno Maurizio Iacono gretutinis projektas. Idėja šio kolektyvo repertuarui kurti dainas apie romėnų imperijos šlovę gimė pačiam itališko kraujo turinčiam jo įkūrėjui. Nors „Ex Deo“ penketo veikla toli gražu ne tokia intensyvi kaip „Kataklysm“, šis projektas labiau panašus į pilnavertę grupę. Jie yra išleidę 3 studijinius albumus, kurių paskutinis kol kas yra 2017-ųjų „The Immortal Wars“, tačiau jau kalbama ir apie ketvirtojo įrašų sesiją.

Taigi rudenį per Europą nusidrieks solidus koncertinis turas „Veleno Across Europe Tour 2020“, kuriame simfoninio metalo meistrai „Fleshgod Apocalypse“ pristatys savo naujausią albumą. Lydimi kanadiečių grupės „Ex Deo“ ir specialių svečių, kurie paaiškės kiek vėliau, jie spalio 30-ąją surengs vienintelį koncertą Lietuvoje – klube „Vakaris“ Vilniuje.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.