MR. JUMBO pristato naują dainą ir vaizdo klipą

Truputį pailsėjęs po Eurovizinės atrankos turų su Voldemaro Petersono grupe ir prieš prasidedant dideliems drive-in koncertams su Džordanos grupe, gitaristas ir dainų autorius kaunietis Giedrius Balčiūnas, geriau žinomas kaip Mr. Jumbo, ruošiasi nudžiuginti savo publiką naujomis lietuviškomis dainomis, kurias greičiausiai apjungs albumo formatas. Visos jos bus apdainuotos apie šį pandemijos ir karantino laikotarpį. Pirmąją šio ciklo dainą jis ir pristato, paliestas netikėto draugo sprendimo emigruoti.

„Aš širdyje labiau instrumentalistas ir retai pradžiuginu gerbėjus savo vokaliniais kūriniais, bet atrodo, prisikaupia tiek visko, kad negaliu tylėt. Ir netylėsiu, nes yra dalykų apie kuriuos noriu pasakyti. Vienas tų dalykų, jog mano naujos dainos „Baltos keturios sienos“ pavadinimas yra tik simbolis. O daina apie žmones kurie emigravo iš nevilties, arba turi problemų ir negali grįžti į savo namus“ – pasakoja Mr. Jumbo. 

Stipriai emigracijos paliestos mūsų šalies atrodo nestabdo ir pandemija. Kai kurie jau nieko nebelaukia. Nepatenkinti viena ar kita valdžia, tikėdami į geresnį rytojų, ieškodami „žalesnės žolės“, neatsisukdami patraukia link savo naujų namų svetimose šalyse. 

„Vienas toks artimas bičiulis, praeityje gana žinomas muzikantas, kurio tapatybės nenoriu atskleisti, be didelių ceremonijų susikrovė lagaminus, pasiėmė su žmona vaikus tiesiog ant rankų. Paliko savo puoselėtus namus ir patraukė tūkstančius kilometrų į naują nežinomybę. Greičiausiai kažkas su žmogum turi nutikti, kad jis imtųsi tokių veiksmų ir paliktų savo gimtinę. Kol kas aš nebuvau toks drąsus, darant savo gyvenimo sprendimus, tačiau tvirtai žinau, jog nesvarbu kokių metų, kokiame mieste, ar kokios spalvos name dabar gyvenu. Žymiai svarbiau, kad turiu savo mylimą šeimą, su kuria bet kuriame Pasaulio pakraštyje aš jausiuosi namuose. Neprisiriškime prie mūrinių sienų. Geriau kurkime artimus santykius, nuostabias akimirkas su mums brangiais žmonėmis. Apie tai ir naujoji daina“ – dalinosi mintimis Mr. Jumbo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.